Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha józan paraszti ésszel gondolkodom, akkor a ref black melletti csíkok is be kéne legyenek buktatva feketébe, nem?

Én erre a kérdésedre reagáltam. Elég sok grafikust/fotost, utómunkával foglalkozó embert ismerek, gőzük nincs a kalibrálásról, más csinálja nekik. Én konkrétumokat is írtam, mert azok személyes tapasztalatok voltak, a custom FW-es C9-esek vagy csak éppen a panel elektronika nélkül kapcsán, és az egybevág azzal amit KTTtech mondott. A near black hibának kapcsán csak annyit tudok, hogy a belső 1D/3D-lut korrekciójával lehet csak rendberakni, a workflowt meg a leírást ismerem, én magam soha nem mentem végig rajta. Állítólag valamilyen szinten ezt javítottak, pár helyről azt mondták felhasználók, hogy náluk jelentkezik közöttük Vincent, máshol meg azt hogy nem. Ami biztos, hogy a pár éves LG oledeknél konkrétan azt a tartományt becrusholták, hogy ez ne látszon, és az egyetlen gyártó, ahol nincs ez a gond, az a Pana, ami szintén arra mutat, hogy a panel ugyanaz, az elektronika és vezérlés viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor