- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Elég off téma, ezért csak szürkével. Szerintem nagy hiba a hangot "kihagyni" a rendszerből. Nyilván az a leginkább helyfüggő, és lakásban valóban nem nagyon lehet kiengedni, mert agybajt kapnak a szomszédok. De közben meg okés, hogy a látásunk az elsődleges érzékszervünk, de minél kevésbé tudatos valamiben az érzékelésünk, annál nagyobb hatása van pszichésen az adott ingerületnek. A megfelelő, és kellő hangerőn járatott térhangzás nekem rengeteget ad ahhoz, hogy belekerüljek egy film környezetébe.
Ha nekem döntenem kéne, biztos, hogy előbb lenne (és volt is) legalább 5.1-es, menő hangrendszer, mint menő TV. Szerencsére nem kell választanom, mert nincsenek szomszédok
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor