- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seralevente
csendes tag
Sziasztok, Jelentkezem az LG 65 C9 , múlt csütörtökön vásárolt pixelhibás termékkel. Hétfőre vártam az MM-től szakembert, hogy szemrevételezze a hibát. Na hát nem hívtak, volt egy szervizes e-mail címem, írtam semmi válasz. Találtam az oldalukon egy másik címet... Na az szerencsére jó helyre ment.. Hívtak vissza azonnal, hogy mi a gond. Kiderült, hogy nem is tudnak róla!!!- Ilyen nincs is ,hogy az MM-től kimennek 3 napon belül, csak az LG mehet ki helyszínre, de csak ha a hiba 3 nap után jelentkezik. Nem akarok gyanúsítani senkit, de szerintem tudták a boltban, hogy nem ok a TV (csak a teljesen feketén látszott a pixelhiba és csak nagyon közelről) és arra ment ki a dolog, hogy csússzak ki a 72 órából, vagy nem veszem észre. Konklúzió. 1, Bármit beszélsz személyesen, erősítsd meg e-mail-ben is. 2, Ha szerencséd van olyanhoz kerül az ügy aki korrekt és megoldja a problémát.
3, Nagyon készséges volt az úriember, azonnal intézkedett, visszahívott, szerzett egy bontatlant, amit ígéretük szerint (E-mail) pénteken kihoznak és a régit elviszik (kiállított TV volt )
4, Remélem, hogy a csere TV-vel nem lesz gond. Ezek után egy mínusz és egy plusz az MM-nek. (remélem a plusz nagyobb, mint a mínusz).Visszatérek szombaton a fejleményekkel, amikor összerakom az újat.
Kellemes napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- One mobilszolgáltatások
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor