Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlanetDada
csendes tag
LG C9. Ha olvastátok volt vele problémám, főleg a színkezeléssel. Pana után elég trének tűnt, nem volt elég tiszta valahogy, olyan mindig barnásnak tűnt bármerre tekertem nem lett természetes. Pöcsöltem vele vagy 2 napot. Most vagy megszoktam vagy a sok babrálásnak megvolt az eredménye de természetesebb lett. Amit viszont megfigyeltem és erre nincs gyógyír: A Pana a xaros UPC adásokat sokkal szebben hozta mint az LG. SD-ről meg nem is beszélve. Valahogy jobb a felkonvertálása. Tudom itt sokan nem tv adásra veszik, de nálam túlnyomó részt az megy. Némi Netflix, XBox és HBO Go.-val megspékelve. Az tény hogy 4k HDR anyaggal bexarás a kép egy kis állítgatás után. Szóval alapvetően nem bántam meg a váltást csak a TV adások jóval mosottabbnak tűnnek, erre még nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor