Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
Pelican
üzenetére
Ez érdekes, mert a DTS:X a DTS-HD-be, az Atmos pedig a TrueHD-ba van "csomagolva", úgyhogy ha a HD hangok átmennek, akkor elvileg előbbieket is vinniük kéne magukkal.
Nem lehet, hogy az erősítő beállításával van gond? Nekem Marantz-om van és én is elő tudom állítani vele ezt a jelenséget, ha a "Sound Mode"-ot "Auto"-ra állítom és hozzá a "Sorround Mode"-ot "Dolby TrueHD"-ra. Ilyenkor figyelmen kívül hagyja az Atmost. Az csak akkor jön elő, ha a "Dolby Atmos/Surround" beállítást használom.
Ezt csak azért írom, mert a Marantz és a Denon testvérek, hátha te is elő tudod varázsolni az objektum alapú hangokat. Én úgy csúsztam ebbe bele, hogy egy korábban nem használt bemenetet vettem igénybe és mások voltak hozzá az alapbeállítások (minden bemenetre külön állítható minden).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor