- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Nem konkrétan erre gondoltam, mert ezt így tudom, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy aki LG-ről váltott Philipsre mi a véleménye, de elolvastam @alaves hsz-eit és úgy döntőttem, hogy nekem is jó lesz, közben megvettem illetve vissza is adtam. 
Szóval, azt mondták, hogy van bontatlan ezért sok gondolkodás után úgy döntőttem, hogy nekem tökéletes lesz és nem veszek idei LG-t. Megírták a számlát kifizettem, hozták a készüléket, kérdem - ez ki volt bontva? Válasz, mindig megnézzük, hogy minden rendben van-e, - mondom oké, közben garilevelet kitölti és már visszük is az autóhoz aztán gondoltam belenézek a dobozba, megnézem a kézikönvyet aztán venném ki az egyik lábat és látom, hogy a hozzáragasztott zacsi (csavarokkal) ki volt bontva, csavarok a láb mellett. elkerekedett a szemem, levettem a hungarocellt és látom, hogy valami nem kerek, valaki ezt kivette, összeszerelte, bár hibátlan a kijelző, külsőleg de minden jel arra utal, hogy ez nem bontatlan így visszavittem a boltba, nagy nehezen elkezdték megállapítani, hogy valóban bontott volt így rendeltek egyet raktárról, elvileg a héten megérkezik, remélem nem lesz semmi gond, mert amúgy gyönyőrű lenne, jól beállítva eszement szép a kép illetve maga a készülék nagyon rendben van külsőleg, minimalista és mindent tudó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VGA kibeszélő offtopik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem konkrétan erre gondoltam, mert ezt így tudom, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy aki LG-ről váltott Philipsre mi a véleménye, de elolvastam @alaves hsz-eit és úgy döntőttem, hogy nekem is jó lesz, közben megvettem illetve vissza is adtam. 
Vhiktor