- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Elnézést. Lehet, hogy véletlenül volt.
A vírushírekre és hasonlókra próbáltam lecsapni, de az ilyen hírek, mint a Netflix-é, felőlem még belefér. Lehet, hogy óvatlan voltam azzal a bug-al, hogy miután törlök pár hsz-t, tévesen kijelöl törlésre ugyan annyi másik meglévőt (lemásolja a parancs előtti pipa mintázatot az új lapon), míg nem nyomok egy refresh-t (vagy le nem veszem a jelölőket kézzel). Vagy több minden volt a hsz-ben, esetleg félreérthető volt a kontextusban. Bocsánat.(#40617) chros - Nem, eddig bárkitől olvastam, hogy nézegette, még mindig az volt a megfigyelése, hogy pontosan 2000 óra után (nyilván az azt követő kikapcsoláskor) futott le a JB.
Én a saját régebbi TV-imen általában futtattam párszor kézileg és/vagy el sem értem velük a 2000 órát, így saját tapasztalatom nincs. A C9-en még nem futtattam kézzel, 689 - 137/0
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A vírushírekre és hasonlókra próbáltam lecsapni, de az ilyen hírek, mint a Netflix-é, felőlem még belefér. Lehet, hogy óvatlan voltam azzal a bug-al, hogy miután törlök pár hsz-t, tévesen kijelöl törlésre ugyan annyi másik meglévőt (lemásolja a parancs előtti pipa mintázatot az új lapon), míg nem nyomok egy refresh-t (vagy le nem veszem a jelölőket kézzel). Vagy több minden volt a hsz-ben, esetleg félreérthető volt a kontextusban. Bocsánat.
Vhiktor