- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Sziasztok,
Régi, 42 colos plazmát cserélnék... Plazma után nyilván csak OLED jöhet szóba. Megnéztem több modellt, és hajlok a Sony felé. Kinéztem egy Sony kd 65ag8baep tévét, a Media Markt-ban ez most 699e 3 év garanciával.
Kérdéseim a témához értőkhöz: ez jó vétel? Van jobb ebben a kategóriában? A 65 col nem létfontosságú, a 45 után elég lenne az 55 is. Kérdés, hogy érdemes keresnem ebben a méretben és árkategóriában mást, vagy 55 colban keressek jobbat, vagy olcsóbbat.
Ami még nagyon lényeges: nem vagyok audiofil. Nincs, és nem is lesz sok hangszórós házimozi-rendszerem, egy film nem tud a hangjával megvenni. Jelenleg a plazma alatt van egy alap Panasonic hangrendszer, egy mélyládával, és egy sztereó hangszóróval, de ez is egy egyszerű valami. A fenti Sony TV esetében nekem meggyőzőnek tűnt, hogy a TV alapból nagyon jó hangminőséget produkált...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Alienware 17r4 olvass
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor