Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos_88
újonc
válasz
renatto
üzenetére
Ok jogos a hozzászólásod
Bocsi! Nyilván kicsit visszakerestem és láttam hogy lett linkelve egy oldal de angol nyelvű ami nekem sajnos nem jó! Ezért kellene nekem valami magyar nyelvű segítség és tanács. És amint lesz több időm olvasgatom is majd a a fórumot de addig is beállítanám a tv-t az általatok jónak vélt beállításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsi! Nyilván kicsit visszakerestem és láttam hogy lett linkelve egy oldal de angol nyelvű ami nekem sajnos nem jó! Ezért kellene nekem valami magyar nyelvű segítség és tanács. És amint lesz több időm olvasgatom is majd a a fórumot de addig is beállítanám a tv-t az általatok jónak vélt beállításokra.
Vhiktor