Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én azt mondom, hogy egyik oled sem Suzukinak felel meg. Bár a Suzuki pont rossz példa, mert ha megbízhatóságról beszélünk bármelyik japán márka lepipálja bármelyik németet. De ez egy másik fórum témája lenne.
A panelválogatásra visszatérve, az azért érdekes, ha én mondanék olyanokat, amiket most Te, hogy az LG válogatja a paneleket és a magasabb kategóriájú tv-ibe a legmagasabb minőséggel rendelkező paneleket rakja, már itt lenne a sok károgó, hogy hülyeséget beszélek, meg ez marhaság, meg honnan veszem... Stb.
Igaz én még azt is hozzátenném, hogy az eladásra szánt panelek is magasabb minőséggel rendelkeznek. A saját munkahelyem jó példa. Amit eladunk azt többször átnézzük, több ellenőrzésen, tesztelésen megy át, mint ami helyileg kerül beépítésre. A vevői reklamáció az a legrosszabb, ami történhet. Ráadásul autóiparról beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor