Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
renatto #31130 üzenetére
Most még megvan a "húú" érzés az 55" után, de gondolom idővel elveszik.
A másik szobába van egy 55"-os tévénézős TV, amikor átnézek rá, na akkor látszik igazán, hogy az milyen kicsi.
(#31131)Mankó
Mozgásmegjelenítésről túl sokat nem tudok nyilatkozni. Mondjuk nálam mindenféle IFC ki van kapcsolva. Engem nem zavart sosem ha kamera svenkelésnél döcögött a kép. Csak filmezésre használom, játszani nem játszok, tévé adást nem nézek rajta. A panel fényereje visszafogottabb mint az LG-é. Nálam ez sem hátrány, mert a B7-nél is 17 volt az oled fény SDR forrásnál.
HDR teljesen rendben van szerintem. A színei szebbek mint az LG-nek, gondolom egy kalibrálással még jobbra be lehetne lőni. Igazán még nem tudtam rendesen letesztelni, csak egy két kedvenc filmbe lestem bele. Az új Pókember brutális az tuti.
2 év garival vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest