Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Elképesztő mi folyik itt ebben a válogatott panel, nem válogatott panel témában
én ezt már elengedtem.Beszámoló:
Mai nap reggel jött az LG szervizes srác, a kedden megbeszéltek szerint hozta a csere igazolást és elvitte a tv-t.
Elég sokat beszélgettem vele, kérdeztem, hogy vannak-e kiugró szériák típusok amikből többet javít vagy kevesebbet. Azt mondta, hogy nem, teljesen vegyes, E szériából is volt olyan gyártás amiben több hibás darab volt és B szériánál is vannak gyártási hetek amik nem sikerülnek annyira jól, de általánosítani nem lehet!Ezt követően elmentem az Edigitalba ahol csak annyit kérdezett a garanciális ügyintéző, hogy találtam-e helyette valamit vagy a pénzt szeretném, én az utóbbit választottam, mondtam is neki, hogy nagyon gyér az Oled TV kínálatuk. Mondta is hogy ősszel lesz teljes a paletta. Némi adminisztrációt követően szó nélkül visszafizették a tv eredeti vételárát.
Ezt követően elbattyogtam a MM-ba és elhoztam egy -Oled 55C8PLA-t.
Egész nap görcsben volt a gyomrom, hogy végre ennyi szívás után, minden stimmeljen.
Úgy is lett

Nincs egy darab pixelhiba sem, néztem pár sötétszürke árnyalatú képet Oledhez képest szép homogén nem sávos képet kapok.
Pozitívumok első benyomások a B7-hez képest:
- Fekete káva, nagyon tetszik, hogy nem töri meg a fekete egységet.
- Sötétszürke masszív láb, design nagyon tetszik, nem veri vissza a tv fényét úgy mint a B7 ívelt lába, nincsenek bikaszarvak

- A hangszórók valószínű ugyan azok mint a B7-ben, viszont a hangvető talp kialakítás miatt sokkal irányítottabb, élvezhetőbbek a hangok.
Nagy piros pont az LG-nek és az Edigitalnak is a korrekt és gyors ügyintézésért.
Ezért érdemes hivatalos viszonteladótól vásárolni, az ember legalább gördülékeny ügymenetre számíthat.
Köszönöm nektek a biztatást, és a hasznos tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Antik TV internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én ezt már elengedtem.

Vhiktor