Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sz.Miki

őstag

Sziasztok!

Elképesztő mi folyik itt ebben a válogatott panel, nem válogatott panel témában :D én ezt már elengedtem.

Beszámoló:

Mai nap reggel jött az LG szervizes srác, a kedden megbeszéltek szerint hozta a csere igazolást és elvitte a tv-t.
    Elég sokat beszélgettem vele, kérdeztem, hogy vannak-e kiugró szériák típusok amikből többet javít vagy kevesebbet. Azt mondta, hogy nem, teljesen vegyes, E szériából is volt olyan gyártás amiben több hibás darab volt és B szériánál is vannak gyártási hetek amik nem sikerülnek annyira jól, de általánosítani nem lehet!

Ezt követően elmentem az Edigitalba ahol csak annyit kérdezett a garanciális ügyintéző, hogy találtam-e helyette valamit vagy a pénzt szeretném, én az utóbbit választottam, mondtam is neki, hogy nagyon gyér az Oled TV kínálatuk. Mondta is hogy ősszel lesz teljes a paletta. Némi adminisztrációt követően szó nélkül visszafizették a tv eredeti vételárát.

Ezt követően elbattyogtam a MM-ba és elhoztam egy -Oled 55C8PLA-t.

Egész nap görcsben volt a gyomrom, hogy végre ennyi szívás után, minden stimmeljen.

Úgy is lett :D

Nincs egy darab pixelhiba sem, néztem pár sötétszürke árnyalatú képet Oledhez képest szép homogén nem sávos képet kapok.

Pozitívumok első benyomások a B7-hez képest:

- Fekete káva, nagyon tetszik, hogy nem töri meg a fekete egységet.

- Sötétszürke masszív láb, design nagyon tetszik, nem veri vissza a tv fényét úgy mint a B7 ívelt lába, nincsenek bikaszarvak :)

- A hangszórók valószínű ugyan azok mint a B7-ben, viszont a hangvető talp kialakítás miatt sokkal irányítottabb, élvezhetőbbek a hangok.

Nagy piros pont az LG-nek és az Edigitalnak is a korrekt és gyors ügyintézésért.

Ezért érdemes hivatalos viszonteladótól vásárolni, az ember legalább gördülékeny ügymenetre számíthat.

Köszönöm nektek a biztatást, és a hasznos tanácsokat. :R

Új hozzászólás Aktív témák