- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Az akkor fantasztikus. LG-s csávó mondta annó amikor vásároltam a TV készüléket, hogy jön majd a 3.0 webOS. Konkrétan nem mondta, hogy fel tudom rakni de akkor miért említette volna
"Valószínűleg azért mondta, mert akkor még arról is volt szó! (Az LG részéről...)
Nem tudom 100%-ra biztosan, csak az alapján mondom, amit ezügyben az elmúlt ~3 hónapban olvastam a különféle külföldi fórumokon. Egy csomó topic-ot (és cikket) találtam, ami éppen ezt a témát boncolgatja, és mindegyikben arra jutottak, hogy az LG végül nem tette lehetővé a régi készülékek tulajdonosai számára a WebOS 3.0 használatát.
Hogy miért, azt nyilván csak ők tudnák megmondani. Véleményem szerint inkább gazdasági okai vannak, mint technikai/technológiai okai.
Értsd: "Újabb, gyorsabb OS-t szeretnél? Vegyél egy idei készüléket!"
Megjegyzem, azért nem annyir katasztrofálisan lassú az a 2.0 szerintem. Szóval emiatt azért ne bánkódj!
Ráadásul, ha számodra jól is működik a TV, akkor ne frissítsd a Firmware-t, mert lehet, hogy rosszabbul jársz.Engem egyébként jobban zavar, hogy ezekben az új LG TV-kben (nem csak az OLED készülékek, hanem mindegyik esetében) csiga lassúsággal lehet előhívni bármelyik beállítási menüt, és abban haladni is.
A régi LG készülékeimben, "pikk-pakk" beállítottam mindent. Ezeknél ez lehetetlen. És nem feltétlenül azért, mert sokkal több a beállítási lehetőség.
Egyszerűen körülményes, és lassú a "Beállítások" menü előhívása és használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Arc Raiders
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Vhiktor