Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Csak nem bírtam magammal.és a Joy-napok alkalmából megvettem az 55 b8-at szombaton.
Sok időm még nem volt kiélvezni,csak a beállításokra volt időm hétvégén,azért egy kis konzolozás belefért,némi youtube,és néhány 4k-s filmbe belenézni.
Ugye egy 910v-ről váltottam,tehát nem az első oled"élményem"és mégis.....
A 4k és a hdr még rátesz 2 lapáttal a full hd oledre,pedig az sem szar,én szerettem nagyon,de ez azért més világ.Az Aquamant néztem kb a feléig,hát az döbbenet volt,konkrétan.A one X is sokkal jobban muzsikál vele.
Ami hiányzik kicsit,azaz ívelt kijelző,de hamar meg lehet szokni a síkot is.Gyorsabb a tv,nem is kicsit.A hangja sem rossz egy tv-het képest,ebben a 910v elmarad sajnos.A panel homogén,banding nincs,viszont a bal oldalán szürkénél látszik hogy sötétebb kb 20cm szélesen,de ez más tartalomnál nem látszik,így nem is foglalkozok vele,csak ha rosszabb lesz később.Már vagy 2x frissített mióta beüzemeltem.Nagyjából ezek az első benyomások 2 nap alatt,hogy milyen full hd-ról 4k-ra váltani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor