- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Egyébként most tényleg nagy a dilemma részemről.
Beleszerettem az OLED képminőségébe.
Viszont az EG910V-vel szerzett múltkori tapasztalatok alapján óvatosabb vagyok. (Mondjuk most sokkal drágább is a MM-ban, mint amikor én vettem.)Az LG-től nincsen még hír, a MM el sem küldte a szervizbe az általam visszavitt modelleket...
Viszont kedden szoftvert frissített (automatikusan) a UPC CI kártya... Talán éppen a korábbi, általam jelzett problémát oldották meg az LG-vel közösen?

Ha másik modellben gondolkodom, akkor a C6V, vagy az E6V szuper volna, de azok még jelenleg sokkal drágábbak, mint a ~fél milliós keret. Vajon ahogyan "szorítja az idő" a boltokat (az új modellek április-májusi megérkezésével), maradnak-e még ezek készleten, és lesznek-e sokkal olcsóbbak?
Ugyanakkor most még vasárnap éjfélig az LG 65UH950V IPS paneles készülék az eddigi legolcsóbb áron van, kicsivel az összeghatár felett. Bazi nagy kép, gyönyörű színek, jó képélesség jellemzi, fényes környezetben tesztelve szignifikáns különbség az OLED-hez képest még feketében sincsen, ráadásul 4K felbontása van...
A 3D-je is elég korrekt, bár csak középről nézve tökéletes, miközben az OLED-é minden szögből nézve tűéles...
"To buy, or not to buy? That is the question..."

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont az EG910V-vel szerzett múltkori tapasztalatok alapján óvatosabb vagyok. (Mondjuk most sokkal drágább is a MM-ban, mint amikor én vettem.)

Vhiktor