- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"A beégés pedig többnyire az eredeti vázlatból van átvéve (ami óvatoskodóbb megközelítés, mint a személyes "lazaságom", csak pár szót szúrtam bele hogy árnyalja a félelemkeltést).
Vagy mire gondolsz pontosabban?"Arra, hogy melyek a beégésveszélyes felhasználási módok, akár statikus képek és logók formájában, hud-ok stb. Speciálisan magas fényerőn hajtott tévé esetében, de akár alacsonyabb fényerő esetén is amennyiben piros vagy sárga (zöld?) statikus tartalom az életveszélyes.
Sőt sokan azt hiszik, hogy kinagyítanak egy tévécsatorna logót az már elég, de amennyiben egy piros hírsáv virit alul, azt még ki sem nagyon lehet nagyítani.
És a kár nagyjából ugyanaz.Nekem alapvetően tetszik a stílusod, de bevallom hozzá kellett szokjak, szóval összességében sokat kellett hozzáolvasni.
- de nem bánom cseppet sem. Viszont amennyiben az (is) cél, hogy egy leendő oled-vásárlót meggyőzz, avagy segíts neki a választásban akkor tisztában kell lennie a saját tartalomfogyasztási szokásaival. Ehhez viszont szerintem elengedhetetlen az, hogy meg legyen nevezve mi az ami gondot okozhat.Szóval kib*** jó ez a termék, de messze nem tökéletes.
Ezt kellene valahogy körülírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a kár nagyjából ugyanaz.
- de nem bánom cseppet sem. Viszont amennyiben az (is) cél, hogy egy leendő oled-vásárlót meggyőzz, avagy segíts neki a választásban akkor tisztában kell lennie a saját tartalomfogyasztási szokásaival. Ehhez viszont szerintem elengedhetetlen az, hogy meg legyen nevezve mi az ami gondot okozhat.
Vhiktor