Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#72042496 #20621 üzenetére
A két csavar jogos, azon már én is gondolkoztam.
A kar 3 ponton csuklik, van egy hosszabb és egy rövidebb része is. Egyébként rohadt masszív, súlyos is, még gondolkodom én is, nem ennek TV-nek lett véve, de most csak ez van otthon ami tudja a 300x200-at.
Van másik is otthon, ami több csavarral van a falba rögzítve, de az meg csak 200x200-as.Leemelni nem akarom, amikor fel van rakva, utána már nem sokat mozgatnám, de fontos az oldalra való hajlíthatóság, illetve a döntés (minimálisan előre kell buktatni, tehát nem párhuzamos lenne a fallal.), de a döntés a beállítás után maradna is úgy.
Nah meglátom van-e valami értelmes megoldás, vagy felrakom ezt és úgyis adja magát, hogy marad, vagy cserés, ha pici kis kételyem is marad, akkor addig max marad a talpán.
Esetleg egy Stell SHO 3600....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest