Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zohan echte
tag
Erről a B7V 'elhajlítgatásról' egy pár szót mondanék.
A tvt mikor megvettem, szerintem kellő figyelemmel szereltem össze. Szemrevételeztem és nem találtam rajta hibát, persze ekkor még nem kezdtem el centivel meg cérnával méregetni. Elvégre, csak egy közel fél millás tvt vesz az ember és azt gondolnám ilyen hiba nem lehet. Örültem a tvnek majd egy hét múlva egy haverom szólt hogy a teteje íves. Na ekkor írtam be ide a fórumba ezzel kapcsolatban. Nálam nem csak a teteje ívelt, hanem az egész kijelzőbe középen, függőlegesen és vízszintesen is van kb 3-5mm. Ahhoz, hogy ezt én okozzam nagy hibát kell elkövetni. Telekomnak nem vittem vissza mert félő volt, hogy a sztornó miatt lecsúszok az 5 éves garanciáról. Majd ha nagyon zavar az LG-vel megvitatom ezt a hibát. Addig is használom nagy megelégedésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor