- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Joshi
Nekem is DIGI van, ismerem a minőségét.
Sajnos, még hosszú évekig nem, vagy csak nagyon ritkán lesz lehetőségünk esti filmezéshez. A gyerekek miatt is, illetve egyre kevesebb azon filmek száma, amiket érdemes megnéznünk. Nem igazán rajongunk a látványos filmekért, a mondanivaló és a történet sokkal fontosabb számunkra. Nekünk ilyen a Szerelem második látásra című film, amit bármikor megtudnánk nézni, ha lenne idő rá. És lehet, hogy jobban, de sokkal jobban néz ki OLED-en a film, mint QLED-en, de vajon megéri-e nekünk?).
Egyébként igazad van, majd akkor kérdezek, ha már csak napok választanak el a megrendeléstől.

belan
Ezt nem is tudtam, hogy a kijelzőre 10 év garanciát ad a Samsung. Láttam összehasonlító tesztet az OLED és a QLED közötti különbségről és csak a magyaországi sd tv csatornák esetében még a QLED is sok.
Még az lenne a kérdésem, hogy a Samsung cak Edge-LED-del szereli a tv-it (én úgy tudom, hogy ha lehetőségem van, akkor inkább Direct-LED-del szereltet érdemes választani)?Joshi
Nem úgy indultam, hogy ebben a témában fogok napokig levelezni, csupán csak megerősítést és tapasztalatot szerettem volna az OLED-del kapcsolatban, de aztán ide fajult a kommunikáció.
De, fájó szívvel, én most itt abbahagyom, köszönöm az eddig hozzászólásokat és mindenkinek hibamentes tv-zést kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor