- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az első pár napban szerintem hanyagold a HDR vagy magas OLED Fényes SDR-t, és az első egy-két hétben a HUD-os HDR-es játékot, mert ha komolyabb gond nem is lesz belőle, de lelki problémákat okozhat, hogy ilyenkor még könnyen látható IR (képvisszamaradás), amire később kevésbé tűnik majd hajlamosnak.
Én nyár óta használom PC monitornak, többnyire 20 körüli OLED Fény-el SDR-ban, de közel 100 órát játszottam vele HDR-ben (Game mód, 100/100) HUD-al mindennel. Ki van kapcsolva a pixelcsúsztatás és a szervizmenüből az SABL is. Egyelőre semmi gond. SDR-ban sohasem láttam számottevő IR-t és HDR-ben is csak az első hetekben, mikor még direkt nézegettem (kerestem az IR-t), illetve a HDR-t is csak tesztelgettem még (szóval volt hogy kint állt a játék képe mereven, míg a menüt turkáltam, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Linux Mint
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor