- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- One mobilszolgáltatások
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az első pár napban szerintem hanyagold a HDR vagy magas OLED Fényes SDR-t, és az első egy-két hétben a HUD-os HDR-es játékot, mert ha komolyabb gond nem is lesz belőle, de lelki problémákat okozhat, hogy ilyenkor még könnyen látható IR (képvisszamaradás), amire később kevésbé tűnik majd hajlamosnak.
Én nyár óta használom PC monitornak, többnyire 20 körüli OLED Fény-el SDR-ban, de közel 100 órát játszottam vele HDR-ben (Game mód, 100/100) HUD-al mindennel. Ki van kapcsolva a pixelcsúsztatás és a szervizmenüből az SABL is. Egyelőre semmi gond. SDR-ban sohasem láttam számottevő IR-t és HDR-ben is csak az első hetekben, mikor még direkt nézegettem (kerestem az IR-t), illetve a HDR-t is csak tesztelgettem még (szóval volt hogy kint állt a játék képe mereven, míg a menüt turkáltam, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Mesterséges intelligencia topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor