Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Igazából mindhárom ugynaz az első gnerációs qd oled paneles monitor, a szöveg a pixel elrendezés miatt lehet problémás ezeken, engem mondjuk nem zavart mert nem láttam. Nekem samsung volt, a szervízzel eléggé megjártam és általánosságban sincs a samsung szervíznek jó híre, sztem marginális különbség nincs köztük a szolgáltatások lehetnek eltérőek az alapján válassz magadak egyet.
a gigán van pl kvm switch meg 18w-os usb power delivery, a samsungnak meg ilyen fura hibrid tv tizen os menüje van, van benne wifi meg letölthető alkalmazások (netflix hbo stb) plusz távirányító is van hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258