Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Ja hát mikor megjelent a game 21 voltam, aztán rá 1 évre jött a covid, online egyetem, Apexxel keltem és feküdtem
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.Eleinte persze csak ranked volt meg akkor csak magyarokkal játszottam, haverokkal meg akkori felkapottabb streamerekkel (én is nyomtam csak felkapott nem voltam
) de miután lejött, hogy komolytalanok a magyarok még a predek is egyből elkezdtem külföldi csapatot keresni mikor versenyezni akartam. Ranked meg elég easy volt így, scrimelés után olyan mintha valami tutorial modeban lennél, agy kikapcs és csak autopiloton letúrod az ellenfeleket. Early season rankedek meg hát fiesta volt, senki nem tudta még, hogy mit csinál úgy könnyű volt Prednek lenni. Aztán mikor abbahagytam eladtam az accom, vmi szerb faszi fizetett érte 500€ t, azt mondta azért vette meg mert névről felismerte a profilom és emlékezett, hogy Matafe-t rankeden meg versenyen mindig lepakoltam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Eladó Philips Evnia 32M2N6800M 32" 4K Mini-LED Gaming Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- ÚJ BONTATLAN! Asus - ROG Swift PG279QE 2560x1440,165Hz,Harweres G-SYNC!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.
Skynet258