- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Ja hát mikor megjelent a game 21 voltam, aztán rá 1 évre jött a covid, online egyetem, Apexxel keltem és feküdtem
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.Eleinte persze csak ranked volt meg akkor csak magyarokkal játszottam, haverokkal meg akkori felkapottabb streamerekkel (én is nyomtam csak felkapott nem voltam
) de miután lejött, hogy komolytalanok a magyarok még a predek is egyből elkezdtem külföldi csapatot keresni mikor versenyezni akartam. Ranked meg elég easy volt így, scrimelés után olyan mintha valami tutorial modeban lennél, agy kikapcs és csak autopiloton letúrod az ellenfeleket. Early season rankedek meg hát fiesta volt, senki nem tudta még, hogy mit csinál úgy könnyű volt Prednek lenni. Aztán mikor abbahagytam eladtam az accom, vmi szerb faszi fizetett érte 500€ t, azt mondta azért vette meg mert névről felismerte a profilom és emlékezett, hogy Matafe-t rankeden meg versenyen mindig lepakoltam 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.
Skynet258