- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglet2003
friss újonc
Kifejezetten gaming miatt vettem volna meg, mert a nagyobb felbontásnak azonos méret mellett javítania kéne a játékokban max grafikán is jelen lévő aliasing-on, ami nekem nagyon sokszor annyira zavaró, hogy egyszerűen nem tudok a játékra figyelni tőle, ezért sokszor több hétvégére is félbe hagyok egy játékot. A baj biztos velem van, mert nem hiszem, hogy ez olyan sok embernek ennyire zavaró lenne. Azt vettem észre, hogyha DSR2,25-ös downscaling-et használok, akkor nekem ezzel a gondommal az sokat segít. Mivel így a gpu egyébként is 3840x2160 felbontásban futtatja a dolgokat, ezért szerintem már lehetne (feltételes módban) értelme lecserélni a monitort is egy olyanra aminak 4k a felbontása. A dillemám csak az, hogy a véleményeket amit találtam arról, hogy megéri-e 2160p natívra váltani 1440 2,25 supersampling-ről, az nem csak, hogy kevés a vélemények számát illetően, de a legtöbb vélemény egyenesen egymásnak a teljes ellentétje és a tábor akik szerint megéri lecserélni a monitort szinte ugyan akkora, mint az a tábor akik pedig azt állítják, hogy ez csak pénzkidobás, mert minimális a látható különbség egy supersampling-ozott 1440p és egy natív 2160p között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ASUS TUF Gaming monitor 24 / 144Hz / 1ms
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258