Új hozzászólás Aktív témák
-
zsloti
senior tag
Sziasztok olyasmi kinézetű okosórát keresek kinézetre mint a casio gshock valami olcsóbb fajtát.
Létezik ilyesmi vagy csak az alcatel go?
Köszi zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Tiger.
nagyúr
válasz szami777 #896 üzenetére
nem egészen, olyan 30környékén Akkor viszont a miband 2 vel jó járnál.
Van is fent az aprón 12500ft.)[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szami777
addikt
Hali, Alcor move nevezetű kütyüvel van valakinek bármilyen tapasztalata?
12k környékén szeretnék olyan aktivitásmérőt, ami mutatja az időt, de sajnos annyira nem vagyok otthon a témában.(Ha van más, ami ajánlott, köszönettel veszem a tanácsokat. Külföldről nem vállalnám be)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Szeretnek itt mindenki elott bocsánatot kérni Air fórum tarstol. Mivel hogy vele szemben nem mutattam tiszteletet. Csúnyán megbántottam, pedig csak segíteni próbált.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
AndrewBlase
senior tag
Tegnap "rászántam" magam, hogy veszek egy (korábban linkelt) Martian Notifier-t. Beraktam egy fehéret kosárba, mellé egy fekete szíjat + fóliát. Lépkedek tovább, fizetnék, erre benyögi az oldal, not ship to Hungary!
Egész addig nem reklamált, hogy Magyarföldre kellene szállítani...
Miért mindig én???
-
lela
aktív tag
Ilyen valakinek esetleg van?
-
k2laci
tag
A NO.1 G5 okosórával találkozott már valaki ? Vélemény ?
Most már 25 USD-ért kapható a gearbest-nél kuponkóddal. -
vilmose33
őstag
Sziasztok! Vettem egy gd19 névre hallgató kínai okos órát. Használt már esetleg ilyet valaki, és ha igen mi a véleménye?
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
air
nagyúr
Pontosan ott lehet rendelni, amit linkeltél. És ebben az árban minden benne van. ÁFA, vám stb. Vagyis vám nincs, mert eu-n belülről szállítják.
De a Pebble 2-ből még nincs fém tokozású.
Csak a Classic 2 és a Time 2 jelent meg. Szállítás szeptembertől indul azoknak, akik kickstarterben rendelték. Aki most rendel, az januártól számíthat rá.
Minden értesítés megjön rájuk, amit beállítasz.(#880) bigrock
Helyes. Hidd el, nem fogsz csalódni!
Szerintem most egyelőre egy első szériásat próbálj beszerezni, akár "használtan" - aprón szoktak lenni bontatlan darabok - aztán ha bejön, akkor egy év múlva lehet váltani a második széria valamelyikére.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lela
aktív tag
Honnan lehet pl pebble time 2 őt rendelni a fém tokos változat nem lenne rossz..
Magyarországon gondolom nem igazán..
mennyire jó óra ez mert 65 eft az még beleférne. Pl viber msn üzik megjönnek rá? -
bigrock
addikt
Rájöttem, miért nem írja ki a hívó nevét, csak a telefonszámát a Zeblaze Crystal csodám: max. 500 kontaktot tud kezelni, nekem meg 1250 kontakt van a felhőben... 2016-ban ez a siralmas kategóriát kimeríti. Egyre jobban érik az a Pebble...
-
DrBubo77
veterán
válasz bajnokpityu #878 üzenetére
Az okosórával való pulzusmérés pontosságának erőteljes korlátai vannak, azt vedd figyelembe.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bajnokpityu
félisten
olyan okosórát tudtok-e ajánlani, ami akár 1-2 órán keresztül folyamatosan tud monitorozni pulzusszámot, mellkaspánt nélkül, tehát csak csuklóról, és aránylag pontosan teszi ezt? Valamint fontos még, hogy vizhatlan legyen, és teló nélkül is működjön a mérés közben.
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Szeretnék egy okosórát ami No1 D5 design szerű, de nem kell hogy simet tudja.
Ami lényeges, hogy rezegjen ha jön sms, viber, msn üzi, és kiírja a kijelzőjére. Az is jó lenne ha a zenelejátszót esetleg spotify t tudnám kezelni alapszinten, léptetni a zenéket. Fém tokozat, bőr szíj, Mágneses töltő, 1.5-2 nap üzemidő.
Ami nem olyan fontos , de nem baj ha tudja:
Ébresztő óra , alvásdetektor. pulzusmérő.(#759) Land: És ez az óra tudja a viberes msn-es értesítéseket is kiírni?
-
k2laci
tag
Erről az óráról mi a véleményetek ?
-
darkmann
őstag
Igaz! Lehet, hogy inkább egy Xiaomi Mi Band 2 kellene neki, mivel óraként is használná. Szeptembertől lesz az EU Stocknál is.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
air
nagyúr
válasz blessbygod #869 üzenetére
Kamu még az oldal is!
Neked inkább valami fit karkötő kellene.
Mondjuk egy Mi Band 2.(#870) darkmann
Ezt az órát pont nem ajánlanám sportoláshoz.[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
válasz blessbygod #869 üzenetére
Nekem egy U80 utánzatnak tűnik.
Barométer? Magasságmérő? Hőmérséklet- és légnyomásmérő? Ez ennyiért biztosan nincs benne az órában.
Továbbá írtad, hogy pulzusmérő is kellene, ez ebben nincs.
Nézd meg ezt:
[link]
Már többen rendeltek ilyet innen a topikból is, kérdezd meg őket.
Én is rendeltem már majd' két hónapja, de még nem jött meg.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
blessbygod
csendes tag
Sziasztok!
Nem túl drága (max. 20e) okosórát szeretnék venni, elsősorban sportoláshoz használnám (emiatt fontos lenne a pulzusszámlálás, lépésszámlálás, stb.), illetve hétköznapi óraként. A telefonos funkciók (hívásfogadás, sms, stb.) annyira nem fontosak a számomra, akkor inkább előveszem a mobilomat.
ProWatch okosóráról kaptam reklám emailt: http://okosoram.com/index.php?page=productinfo
Mi erről a véleményetek? Mennyire jó ár-érték arányban? Ajánlanátok vagy átverés?
Köszi a segítséget!
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
adott egy IDO ID107
Eddig minden szép és jó volt, de most hogy szoftvert frissítést kért egyszerűen bekakilt..
Látják egymást és a szoftver feltöltés az eszközre el is induld majd jön a hiba üzenet, hogy nem sikerült a frissítés
Szerintetek mi lehet a megoldás, mert nem szeretném kidobni....
így hogy folyamatosan pörög egy nap alatt teljesen le is merül...
Üdv Árpi
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
air
nagyúr
válasz Black_Raven #866 üzenetére
A telefon részéről hardveres támogatás kimerül a Bluetooth kapcsolatban. Ennyi.
Használtam az appot, Exynosos S7. Igaz a működése nem volt kifogástalan, de ez nem a SoC miatt volt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Black_Raven #864 üzenetére
A program nevében a Mediatek nem arra utal, hogy ilyen SoC-cal szerelt telefonon működik kizárólag, hanem arra, hogy az ezzel szerelt okosórákkal működik együtt.
-
bigrock
addikt
válasz Black_Raven #861 üzenetére
Bocs, benéztem, a Fundo Wear-t akartam írni...
De közben megoldódott, Play>Frissítések eltávolítása, alkalmazásfrissítés, utána már települt. -
bigrock
addikt
Az mitől lehet, hogy a Mediatek Smart Device alkalmazást nem engedi telepíteni a telefonom? ( LG G4, Lolli 5.1) 505-ös hibakóddal elszáll a telepítés. Próbáltam a Play gyorsítótárat törölni, de nem segített.
-
DrBubo77
veterán
A Makibes F69 a kerékpározás kivételével nagyjából megfelel ennek, ha jó példányt fogsz ki.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
k2laci
tag
Okosórát vagy karkötőt keresek. Eddig már próbáltam az I5 Plust, és a Xiaomi Mi Band 1-et és utána a 2-t, de most valami komolyabbat szeretnék.
Amit jó lenne ha tudna :
- Ne csak a lpéseket számolja de a kerékpározást is (gondolom ehhez GPS-esnek kell lennie)
- Legyen IP67 védettségű (strandon, fürdőkádban ne kelljen levenni).
- Mérje a pulzust
- Minnél kevesebbszer kelljen tölteni (pl. egy hét már elég jó)Van ötletek mi az a tipus ami ezeknek megfelel ?
-
AndrewBlase
senior tag
-
Cyborg
őstag
Mi a gond azzal, hogy linkeltem egy 15dolláros órát, ami nem olyan rossz, még tetszik is, és keresek valami alternatívát, de nem szeretnék 5x annyit fizetni érte, főleg, hogy általam linkelt jobban is tetszik. Megértem, hogy, ha nem létezik ilyen óra, de ne zavarjon már, ha valaki nem akar annyiért órát venni.
Valószínűleg rosszul fejeztem ki magam, vagy nem olvasol jól a sorok közt, de minél olcsóbban szeretném megúszni, mert van pár órám, de olyan 15ezerig elmennék a tökéletes példányért. -
Black_Raven
veterán
Nem értem mi okozhatja, jelen pillanat sima szutyok u8-at használok.BT-n párositottam a telóval, nem töltöttem le az appot se, nem szinkronizáltam és itt az egész telefonkönyv, de még a híváslista is.Nekkel minden.és ez egy 10$-os óra, beszámoltam egy telónál, mondjuk engem is meglepett hogy "túl" sokat tud.Ikon választásnál nekem idáig 5 különböző telón bejövő hívásnál engedte felvétel előtt a választást, csak kimenőnél kell utána dönteni.De úgy látszik g4 más.Órán próbáld nézni a beállitásokat, de mindenfelé mert a kínai logika más.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoLTE/VoWiFi
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- The Crew sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest