- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blessbygod
csendes tag
Utánanéztem jobban és olvastam, hogy a hozzá adott android gyári appjából kikerültek fontos fícsörök (pl. alvás ciklus figyelés és ennek megfelelő ébresztés) illetve nem nagyon támogatja egyik tracker program sem a pulzusmérő részét.
Ezek igazak?
Ebben a kategóriában vagy jobb/olcsóbb vagy tényleg legjobb ár/érték arányú jelenleg a Mi Band 2?
Köszi a választ! -
blessbygod
csendes tag
Sziasztok!
Nem túl drága (max. 20e) okosórát szeretnék venni, elsősorban sportoláshoz használnám (emiatt fontos lenne a pulzusszámlálás, lépésszámlálás, stb.), illetve hétköznapi óraként. A telefonos funkciók (hívásfogadás, sms, stb.) annyira nem fontosak a számomra, akkor inkább előveszem a mobilomat.
ProWatch okosóráról kaptam reklám emailt: http://okosoram.com/index.php?page=productinfo
Mi erről a véleményetek? Mennyire jó ár-érték arányban? Ajánlanátok vagy átverés?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest