- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scyllarus
veterán
válasz bigdady #13227 üzenetére
A hónapban várható a Honor Band 6 nemzetközi premierje, ami a kaperec nevével ellentétben egy nem kerek óra kinézetű és olcsó, de nem gagyi.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nagyúr
válasz bigdady #10169 üzenetére
Számlavezető banktól is függ, OTP-nél pl. nem lehet Garminpayt használni, bár azt mondta a support, hogy idén év végére tervben van náluk.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Hi!King
őstag
-
nyisziati
veterán
válasz bigdady #9989 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ennek jelentősége lenne. Számos esetben jártam úgy, hogy egy nagy márka "kínai koppincs" darabja ugyanazt a minőséget képviselte, mint a brand-elt változat. Ötödáron.
Itt egy videó egy ilyen óra BT kapcsolódási problémájáról.
A hozzászólások egyértelműen jelzik, hogy másnak is van ilyen problémája.Itt egy másik videó, ahol már iOs-en jeleznek hasonló problémát.
A hsz-ek szintén jelzik, hogy mások is küzdenek vele.
Ja és megerősítik a saját tapasztalataimat is: "my watch anything over 50 cm disconnects from both my bluetooth headset, i literally have to have the watch near my ear for it to work"Vagyis már fél méteres távolságnál megszakad a BT kapcsolat (még annyit se bír, mint az enyém).
Silány kínai.
A szoftverezettsége ugyanez.
Részben nem működik, nem úgy küldi át az adatokat, ahogy kéne, nem megy a párosított app stb.
Millió ilyen videót láttam az elmúlt ~ 3 évben.
Komolyan, mintha ugyanaz a hardver/szoftver lenne kisebb-nagyobb variálásokkal, más-más márkanév alatt.Talán az Amazfit kivételével. Bár a szoftverére szintén olvastam panaszokat, de azért nem ennyire durvákat.
-
-
StLui
veterán
-
air
nagyúr
válasz bigdady #1448 üzenetére
Egyébként itt egy friss teszt, egy korábban Pebble használó fórumtárstól.
Az árához képest nagyon gyenge.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz bigdady #1444 üzenetére
El kell döntened, hogy egy használható, rendes okosórát akarsz, vagy egy (esetleg) mutatós, de használhatatlan, kínai játékot!
Az általad megadott árkategóriába azok az órák férnek bele, amiket írtam.
Kínai vackot vehetsz pár ezer forintért is, nem kell 20-30-40 ezret kiadni értük, mert a drágábbak sem tudnak többet, mint a pár ezer forintos verziók.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest