Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz
st6969 #13546 üzenetére
Ez pedig egy másik ami még ajánlott. Ticwatch Pro 4 G LTE
-
st6969
őstag
Amúgy a Wear OS-nek milyen előnye/hátránya van más oprendszerekhez képest?
Van olyan oprendszer, amit kerülni kell?
Illetve mi az a RAM/ROM érték, aminél alacsonyabbat nem szabad választani? -
st6969
őstag
válasz
Dwatti #13544 üzenetére
+scyllarus
Remek, köszönöm! Ezekkel az infókkal már el tudok indulni valamerre.
A telefonálás csak akkor érdekel, ha mobil nélkül mehet (ezért írtam a SIM kártyát, vagy láttam olyat is, hogy eSIM, azt "nemtommi"), meg a fizetés, zenehallgatás is ugyanez a kategória természetesen, hiszen, ha ott van a telefonom, akkor használom azt beszélgetésre, fizetésre, zenére, GPS-re...
A rövid üzemidő nem üdvözítő, de valamit valamiért. Talán azt áldozom be a leghamarabb -
Dwatti
addikt
válasz
st6969 #13538 üzenetére
Esetleg a Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE
Vagy Garmin Venu de telefon csak BT Fejhallgató és Mobil kapcsolattal. -
scyllarus
veterán
A HMW2-ben van magyar nyelv.
Alkalmazásoldalon lehet valami korlát, mert a Microsoft alkalmazásaival tök jól működik (Teams, Outlook), másokkal meg nem. Én szinte csak a messengert használom üzenetküldésre, ott semmi nem jön át a tartalomból, annyi sem, ami kiférne.
Nem, a Huawei 100.000-es Proja sem tud többet ezen a téren. Ez a Lite OS sara lehet. -
No.01
addikt
válasz
scyllarus #13540 üzenetére
Koszonom a gyors valaszta.
A MagicWatch2-ben sincs magyar nyelv?
Tovabba az uzenetek olvasasa is ekkora problema? Valaszolni nyilvan nem a telefonrol fog, de en kis naiv azt hittem ez a funkcio azert csak az alapfelszereltseg resze egy okosoranak. Vagy itt az ar beli limit szabja meg esetleg ennyire a korlatokat? -
scyllarus
veterán
válasz
st6969 #13538 üzenetére
Nagyon sok mindent írtál. Telefonáláshoz nem kell okvetlenül sim kártya, van olyan, ami BT-on keresztül működik. A fizetéshez többnyire Garmin kell, de azok jellemzően nem amoledesek, a telefonálást nem tudom. A Huawei/Honor/Amazfit trióval nem tudsz fizetni.
A Wear OS órák talán minden igényedet tudják, csak készülj a rövid üzemidőre. -
scyllarus
veterán
A Honor Magic Watchban nincs magyar nyelv.
Egyiken sem fogja tudni megnézni pl. a messenger üzeneteket, csak egy értesítést kap, hogy xy küldött neki x db üzenetet. Viber, Whatsapp nem tudom, más-e. (az értesítés tuti működik, a tartalmát látja-e, az a kérdés.)
Emaileknél szolgáltatófüggő, egyébként is alkalmazásoldalon lehet valami korlát, mert pl. a Teams üzeneteket teljesen el lehet olvasni, még akkor is, ha nem fér ki, görgetve látszanak.
Ebből a 4-ből amúgy az ötödiket venném (vettem is a múlt héten): Honor Watch Magic 2. A Watch GT2 tudása olcsóbban. -
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #13522 üzenetére
#13523 Dwatti
Köszi, ezt is feltettem a térképre, ha van még jöhet. A bóvli-bizsu vackot biztos nem veszek. Eleget láttam és sajnos szendvedtem el mások miatt, mert nekem kellett volna összehangolni telefonnal. Tapasztalatom van bőven velük...Egyébként Huawei P10-es telefonom van, ha ez is befolyásoló tényező, bár nem hiszem hogy sokat össze lesznek kapcsolva, max ha a zeneátvitel bluetooth-on megy csak.
#13525 HKorn
Köszi! -
st6969
őstag
Erre nincs valakinek ötlete?
Legalább, hogy merre induljak el (olyan oldal pl., ahol ezekre a paraméterekre lehet keresni)
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Eljott a nap es mivel en csak megbizott vagyok igy kellene egy kis segitseg...
12 vagy 13 eves sracoknak kellene egy okosora.Magyar nyelv fontos tovabba a kulonbozo fiatalos uzenet funkciok (legalabb olvasas szintjen)
Tovabba annyit tudtam meg kideriteni, h a szulok nem emrnek beprobalkozni a "szokatlan" formakk igy marad a kerek orak csoportja.Ami a listan van:
Honor Magic Watch
Huawei Watch GT
Huawei Watch GT2/ GT2eMit gondoltok??
-
Dwatti
addikt
válasz
papeerkind #13526 üzenetére
Szerintem 2-3 full töltés kell ahhoz hogy beálljon az üzemidő.
-
scyllarus
veterán
válasz
papeerkind #13532 üzenetére
Normális, ha ez van beállítva. A rendszer, kijelző, Haladó, Képernyő be -nél állíthatod be az idejét. Vagy a leírt ikonnal kapcsolhatod ki-be.
-
scyllarus
veterán
válasz
papeerkind #13530 üzenetére
Lefelé húzva a képernyőt a jobb felső, óra alakú ikon. (Világos képernyő)
-
tibike8
őstag
válasz
papeerkind #13528 üzenetére
Akkor nincs most ötletem. Majd másnak esetleg. Nekem a 46-os AOD-val 5 nap körül van.
-
tibike8
őstag
válasz
papeerkind #13526 üzenetére
Az AOD is megy?
-
papeerkind
csendes tag
Sziasztok, most rendeltem ég, honor watch magic 2 42 mm-es órát. Az normális, hogy csütörtök délután töltöttem, és most 13%-on van? 30 perc GPS bicikli, folyamatos pulzus mérés van.. Nekem ez baromi kevésnek tűnik, de cáfoljatok meg.. Köszönöm!
-
Dwatti
addikt
válasz
wrongduke #13522 üzenetére
Xiaomival az a gond hogy itt a novemberi akciók mellett ár érték arányban nem is annyira jók.
42 körül egy honor magic watch2 jobb vétel.
Amazfit pace jó óra volt 2 éve, verge sem mai darab és még csunya is.
Már nem is nagyon akciós
Vagy ugrasz egy ár kategóriát vagy valami olcsó kinait beszerzel. -
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #13515 üzenetére
#13516 HKorn
Engem nem motivál ha látom a számokat. A fejlődést látom magamon és érzem is. Versenyekre nem járok és nem is fogok, csak magamért, magamnak futok, mert szeretem.#13518 Memmaao
Ahogy néztem 22-25 körül vannak bluetooth lejátszók, nem sokat nyerek vele, ellenben lesz egy extra kütyüm telefon helyett amit zsebbe, táskába tegyek, vagy magamra csiptessek. Az időt ugyan mutatja, de stopper nincs benne, szóval kelleni fog egy óra is...#13519 Dwatti
Köszi ezt is! Úgy látszik valamelyik Xiaomi lesz a befutó. -
sgx
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani gpay képes - elsődlegesen Huawei - okosórát?
Köszi
-
HKorn
veterán
válasz
wrongduke #13515 üzenetére
Manapság már szinte mindegyik óra minimum IP68 de leginkább 5ATM, szóval mindegyik bírni fogja az elázást, kézmosást.
Értem, hogy csak körbe körbe futkározol, de nem lenne jobb látni hozzá a statisztikát, ami pl tök motiváló is lehet. (nekem pl az volt, ahogy láttam és éreztem is fejlődést) Így se táv, se átlapulzus, se kalória adat nincs. Szerintem akkor tényleg jobban jársz egy olcsó kicsi mp3 lejátszóval. Órában ezek amik tudnak telefon nélkül zenét általában drágák és ott mindegyikben van pulzusmérő meg talán GPS is, szóval ezeket akkor feleslegesen fizetnéd ki.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #13510 üzenetére
#13511 HKorn
Vízállóság annyira kell, hogy ne okozzon gondot az izzadság, az ha lelocsolom vízzel vagy eső éri, értsd rongyá ázok. A cseppállóságot kevésnek érzem.
Egy lakótelepen körbe körbe futáshoz vagy páylához nekem nem kell GPS és pulzus mérés. Alapról nem érdekelnek a statisztikák. Ha megszűnik a szívritmusom talán észreveszem.#13514 Dwatti
Igen, erre gondoltam, viszont engem zavar a karomon vagy a csuklómon a telefon. Csípőn vagy háton volt idáig ahol elment, viszont a nálam lévő kütyük számát akarom csökkenteni. Ha van egy "zenélős órám" az mindent megoldana, vagy keresek egy mp3 lejátszót...Köszönöm az ötletet!
-
Dwatti
addikt
válasz
wrongduke #13510 üzenetére
Vegyél egy karpántot és rakd bele a telot.
vagy Decathlonban van olcsó stopperes óra zene nélkül esetleg amazfit bip 20 e körül, zene lejátszás nélkül.
Amazfit Pace már zene tárolásal 30 körül.
De inkább 40 + ezer körül lesznek vagy marad valami olcsóbb Kína gagyi amivel csak gondod lesz. -
HKorn
veterán
válasz
sutatokisr #13512 üzenetére
Ha kültéren futsz, mindegy milyen komolysággal és rendszeresen csinálod, neadjisten fejlődni is szeretnél, akkor alap, hogy van pulzusmérés és GPS. E kettő nélkül nincs semmi adat, max az időtartam, de azzal meg nem sokra mész.
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Futáshoz keresek órát. Amire szükségem lenne:
- mutassa az időt
- stopper vagy időzítő
- lehetőség szerint vízálló legyen
- offline zene lejátszás és bluetooth fülhallgató lehetőség
- ha belefér 20k az lenne a legjobb, de ha nem, mi az az árkategória ami körül néznem kellene?Lényegében teljesen telefon nélkül menjen róla a zene és bírjon legalább 3 órát az akkuja. GPS, vérnyomás-, pulzusmérés...stb nem érdekel.
-
st6969
őstag
Üdv,
olvasgatom a topikot és egyéb cikkeket, de őszintén szólva, teljesen elvesztem a sokféle modell között...
Tudnátok ajánlani esetleg olyan modellt, ami az alábbi paraméterekkel bír:
- kör alakú, Amoled kijelzős
- NFC van benne, és lehet is vele fizetni (Google Pay, Revolut, Curve van a telefonomon, működik is)
- GPS van benne (futáshoz használnám)
- zene tölthető rá, BT fülhallgatóval működik telefon nélkül
- szükség esetén lehet vele telefonálni (gondolom SIM kártya kell hozzá)Létezik egyáltalán olyan modell, ami ezeket tudja? Vagy túl sok a kritérium? Ha igen, mi az, ami nagyon leszűkíti a kört?
Előre is köszi az útbaigazítást -
atike
nagyúr
Na végül döntöttem. Jól jött a Black Friday...
Így Galaxy Watch Active 2 (44 mm, rozsdamentes acél) lett végül és nem a GT2 Pro. Alig várom, hogy itt legyen. Már csak szíjat nézek hozzá, nem a bőrrel akarom használni. 82-ért szerintem jó vétel volt.
-
gotchaaa
csendes tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnénk okosórát venni, ebben kérnék egy kis segítséget.
- egészségügyi okokból csak a jobb kezén tudná hordani, emiatt jó lenne, ha a gombok a kijelző bal oldalán lennének a kényelmes használat miatt, vagy lehessen forgatni a kijelzőt szoftveresen (az én GT-m pl nem tud ilyet), vagy egyáltalán ne legyenek rajta gombok
- legalább 1-2 hét üzemidő
- cserélhető szíj, mert egy speckó fémszíjra cserélnénk a könnyebb becsatolás miatt
- sportfunkciók annyira nem lényegesek, az értesítéskezelés, hívásfogadás, magyar nyelv viszont igen
- hazai elérhetőség, árkategória max. 50-60e HUF
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest