Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Cimborám szeretné lecserélni a Huawei GT2e óráját, mert eléggé elnyűtte. 40-45 Ft magasságig tudnátok ajánlani hasonló tudású és üzemidejű órát?
A legjobb egy másik Huawei lenne az app miatt, de nem zárkózik el semmitől. -
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #16711 üzenetére
#16712 (ex)Cat
Erre gyanakszom én is. Az ébresztőt még csak megértem, de a telefonszám kijelzést annyira nem. Abban reménykedem, hogy csak én nem találtam meg valamit.#16713 egykori
Ilyen opció nincs. Az órát annak ismeri fel ami, viszont azon belül használat szempontjából beviteli eszközként szerepel és egy kontroller az ikonja.
Ha a bluetooth speciális menüjébe megyek, ott nincs csak szinkronizálás a samsung clouddal, music share és csengőhang szinkronizálás opciók vannak. Egyik se segít. -
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Huawei P10-ről váltottam Samsung S20 FE-re és 2 dolgot hiányolok ami a P10-zel ment, de az S20 FE-vel már nem megy.
Az óra Huawei GT2e. App: Huawei Egészség, 12.0.8.305
1 - Nem ébreszt az óra a telefonnal együtt. Ezt be lehet állítani valahogy? Eddig ha ébresztett a telefon, az óra is rezgett és tudtam nyomni szundit vagy leállítást az órán.
2 - Ha hívnak már nem írja ki a nevet, hogy ki hív, csak annyit, hogy ismeretlen szám és a gomb amivel el tudom utasítani. Az értesítések rendben jönnek.
Minden más patentul megy, ez a kettő dolog volt ami kimondottan hasznos volt számomra.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #13522 üzenetére
#13523 Dwatti
Köszi, ezt is feltettem a térképre, ha van még jöhet. A bóvli-bizsu vackot biztos nem veszek. Eleget láttam és sajnos szendvedtem el mások miatt, mert nekem kellett volna összehangolni telefonnal. Tapasztalatom van bőven velük...Egyébként Huawei P10-es telefonom van, ha ez is befolyásoló tényező, bár nem hiszem hogy sokat össze lesznek kapcsolva, max ha a zeneátvitel bluetooth-on megy csak.
#13525 HKorn
Köszi! -
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #13515 üzenetére
#13516 HKorn
Engem nem motivál ha látom a számokat. A fejlődést látom magamon és érzem is. Versenyekre nem járok és nem is fogok, csak magamért, magamnak futok, mert szeretem.#13518 Memmaao
Ahogy néztem 22-25 körül vannak bluetooth lejátszók, nem sokat nyerek vele, ellenben lesz egy extra kütyüm telefon helyett amit zsebbe, táskába tegyek, vagy magamra csiptessek. Az időt ugyan mutatja, de stopper nincs benne, szóval kelleni fog egy óra is...#13519 Dwatti
Köszi ezt is! Úgy látszik valamelyik Xiaomi lesz a befutó. -
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #13510 üzenetére
#13511 HKorn
Vízállóság annyira kell, hogy ne okozzon gondot az izzadság, az ha lelocsolom vízzel vagy eső éri, értsd rongyá ázok. A cseppállóságot kevésnek érzem.
Egy lakótelepen körbe körbe futáshoz vagy páylához nekem nem kell GPS és pulzus mérés. Alapról nem érdekelnek a statisztikák. Ha megszűnik a szívritmusom talán észreveszem.#13514 Dwatti
Igen, erre gondoltam, viszont engem zavar a karomon vagy a csuklómon a telefon. Csípőn vagy háton volt idáig ahol elment, viszont a nálam lévő kütyük számát akarom csökkenteni. Ha van egy "zenélős órám" az mindent megoldana, vagy keresek egy mp3 lejátszót...Köszönöm az ötletet!
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Futáshoz keresek órát. Amire szükségem lenne:
- mutassa az időt
- stopper vagy időzítő
- lehetőség szerint vízálló legyen
- offline zene lejátszás és bluetooth fülhallgató lehetőség
- ha belefér 20k az lenne a legjobb, de ha nem, mi az az árkategória ami körül néznem kellene?Lényegében teljesen telefon nélkül menjen róla a zene és bírjon legalább 3 órát az akkuja. GPS, vérnyomás-, pulzusmérés...stb nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest