Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
endrep
csendes tag
válasz
amargo #30495 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem írtad, sztem nem túltolás, a külső hőmérsékletből lehet könnyen előremenőt kalkulálni. Ami nálam tönkrement a Buderus Logamatic korrigálja is magát, némi üzem után az előremenővel pontosan be tudott állni így hiszterézis, túllövés nélkül, alacsony hőfokon, folyamatos üzemben nagyon jól működött, ezt szeretném megvalósítani. Azért kérdezem hogy kalkulálod, mert az a tervem, hogy a vezérlő még annyira működik, kiolvasom belőle a jelleggörbét, de ha van erre valami öntanuló vagy egyéb jól működő megoldás, akkor nem vacakolok vele. Ilyen görbe alapján működik, a belső hőmérséklettel csak korrigál, ha túllő pl benapozás miatt, pl a célérték 22C, a mért 23C, akkor 3C-al csökkenti az előremenőt:
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest