Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
hogy lehet ilyen kibaszott lassú a windóz-frissítő? reinstall után vok épp, úgyhogy mindent fel kellett rakjak. durván egy órája nyomja annak az 52megának a letöltést+telepítését és még messze nincs kész... pff :(
-
lesaux
veterán
Ilyen a világon nincs! :O
Ma hazahoztam az Airfix Dogfightert, és persze hogy nem megy Win2K alatt. A tököm kivan már, nem akarok sok játékkal játszani, de hogy a Colin után ez se menjen... :U
Hibanapló készül, vagy valami ilyesmit írt ki egyébként. -
Cathfaern
nagyúr
Márcsak azért is furcsa, mert nekem, az ennél alig nagyobb testvére van meg (C-960 ZOOM), de ott még nyomát se látni ilyennek (képekért nezz be a fényképes topicba).
Nem akarok senkiről sem rosszat feltételezni, de nem lehet, hogy hibás a gép, csak a tesód ''elfelejtett'' szólni? :U -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egy Camedia Olympus C-920 Zoom, amit a tesóm kapott ajándékba Franciaországban a színháztól ahol dolgozgatott a nyáron (egyetem küldte ki), mivel már nem volt rá szükség.
De a hibajelenséget amúgy nem tudom megérteni. Hogy kerül a képre ez az ''interlace''? Miért van az, hogy amikor a kis képernyőt nézem, mielőtt elkattintanám a gépet, még szépek a színek és nincs +100 brightness, de amikor lenyomom, a végeredmény már ilyen ratyi? És mirt van az, hogy ha csak a vaku fénye világítja meg a fényképezett vmit, akkor nincs interlace, és a színek is jók? (Fényerő így is szokott néha több lenni mint sok, de nagyrészt olyankor az is jó.) Mert csináltam én ezzel tök fasza kis képeket is tegnap este itt a szobámban, lásd PH! fényképalbum. -
anaqer
veterán
Na gyerekek, végem van mint a dallasznak. Holnap villanytan ZH, és úgy fognak kivágni, hogy még. Majd gyútjsatok egy gyertyát. :O
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos nem az igazi a gép... sok az ilyen hibás kép:
[L]http://pantherz.uw.hu/pic2.jpg[/L]
Majd még felrakok egy gyakori fehéregyensúly- és fényerő-hibát bemutató képet is ide: [L]http://pantherz.uw.hu/pic1.jpg[/L] szóval ha még nem él a link, próbáld újra kicsit később :) -
Goose-T
veterán
Légkondicionált egér :)

-
Panther
HÁZIGAZDA
Eljött az idő. Végre kaptam egy di. fényképező gépet egy napra, megtettem hát amit meg kellett. Páran asszem hallottak már erről, íme:
[L]http://pantherz.uw.hu/papagaly.jpg[/L]
Egy másik kép: [L]http://pantherz.uw.hu/papagaly2.jpg[/L]
Ez a nem semmi! :) Y. --- -
Ye_Nő
tag
Már látni vélem a hirdetést:
Csak itt, csak most, csak nálunk, PH! Problémamegoldó Klub!
Dr. Som@, a lélekgyógyász ismét akcióban!
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel
ingyenes cihológiai szaktanácsadás
a hét minden napján, 0-24-ig!
Hívja a 06/90-PROHARDVER! telefonszámot* vagy
írjon nekünk: dr.soma@prohardver.hu
Som@kám, kellek-e már orvosírnoknak? :DDD) -
Ye_Nő
tag
tildy: Köszönöm, köszönöm! :)
Hadd idézzek néhány sort a Kedvessel folytatott levelezésemből (2003-10-29) :
''[...] másképp gondolkodik a nő és másképp a férfi (amit szokás úgy is elkönyvelni mindkét részről, hogy a másik nem ''hülyén'' gondolkodik, pedig messze nem erről van szó! Nem hülyén, egyszerűen MÁSKÉPP).''
Kalandor: mi az, hogy nőK?! :DDD -
Goose-T
veterán
Vazz, mekkora OFF van itt! Már a 6. off-topic? Hihetetlen! Valahol még a hármasnál lemaradtam! De nem baj! Megyek nemsokára Althofenbe és ott leszek 2 hétig! IT meló rulez!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Megyek Fizika ZH-t írni... áááá :DDD
-
hungeek
senior tag
emberek... elegem van!
tud valaki valami megoldást az egéren való kézizzadásra?? -
tildy
nagyúr
Ez azert van mert , nem tudtok női fejjel gondolkodni.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest