Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Aktív témák
-
Vaze
őstag
nekem meg az elozo hozaszolasom volt az 1000-ig :D
-
PUPÁK 2
csendes tag
pont 100x szóltunk hozzá a másikhoz
-
PUPÁK 2
csendes tag
lelkes lettem
-
Kidus
őstag
uff
itt meg nem lehet látni a párától. nem merek elmenni cigiért.
meg mint mondtam, a hideg. de lassan már minden mindegy lesz, csak a cigi lesz fontos :) -
PUPÁK 2
csendes tag
ok
-
PUPÁK 2
csendes tag
itt vagyok és a többiek?
-
slug
senior tag
Jó estét az hölgyeknek/uraknak! Mi újság van errefelé?
-
Som@
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Hm. Igen. Senki nem mondta, hogy egyszerű mindenre figyelni.
Hár még ha közben telefonálsz is, plusz a rádiót hangolod! :DDD
Mondjuk a legdurvább az volt, amikor az M7esen a faszi a mellettem lévő sávban olvasta a Nemzeti Sportot. Olyan cirka 140el mentünk. Hát mondom, ilyen nincs.
Amúgy hol is van ez az ominózus kereszteződés? :U -
Som@
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Igen. Én sem vagyok nagy szabálymegszegő. Azt bevallom, hogy szeretek dinamikusan autózni. :D). Ültem már eleget a dugóban. Csak nézem az emberek görcsös reakcióit a villamosról. Eszméletlen, hogy hogy vezetnek. Néha már azon gondolkodom, hogy elmegyek oktatónak. Nyitnék egy vezetéstechnikai tréningpályát. Nálunk még nincs is ilyen. Úgy tudom csak a Magyar Autó Klub rendelkezik valami hasonlóval. Hja, meg van a Gerhard Berger féle vezetéstechnikai centrum. Osz ennyi...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
H!I
Nem aszt mondatm hog allandoan, hanem neha neha ahogy jol esik... Es emllette meg lehet tanulni! Nem tom van meg kedden kent az sch-ban tancklub es rocky-klub a tancklubb az egesszen jo kis ismerkedos hejj vala vmikor es 8 kor kedtek es ejfel utan nem sokkal mar vege is vala..., de hat ez a mult kode....
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
NEm vagyok egy nagy szabajjmegszego, de amit kretan lattam az kiba....ltazottan teccet, a szabajjokat lazabban veszik, megis van normalis kozlekedes, es muxik adolog, es van ritmusa neki, es a odafigyelnek rad, es Te is odafigyelsz /jobbik esetben/ a tobbiekre, fantorpikusan teccet, igy lehet kozlekedni es nem a hujjektol kell felni
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neduddki
üzenetére
Én sejtem meg értem mit kéne csinálni (-->bulizni) de nem jön össze ez igazán. Egyrészt kevés a lóvé, másrészt ha most állandóan bulizgatok igen komoly problémáim leszenk mikor 3adévesként fizethetem majd magamnak a teljes megélhetést.
Nincs kedved (esetleg többeknek) IRCre jönni? IRCnet, #prohardver.hu? -
Panther
HÁZIGAZDA
De ilyenkor mi a *köldökalatt(ez egy pointer, ami a köldök alá mutat)-t csináljak? Addig menjek körbe körbe amíg észre nem veszi hogy ott igen nehéz szabályosan jobbra kanyarodni? (Előtte 5-7m-el csaltakozol be balról a bal sávba... persze nem mehetsz át rögtön a jobb sávba...)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, igazából röviden nem lehet leírni hogy miért vágtak meg. A lényeg hogy átmentem egy 2m hosszú záróvonal legelején. Kereszteződésben jobbra kellett mennem, és már csak ott tudtam sávot váltani. Aztán mondtam a vizsgáztatónak hogy de ha nem megyek át rajta akkor meg nem tartom be amit ő mondott, szóval sehogy sem jó. Erre azt mondta hogy akkor menjek egy kört. Na mondom ha ezt előbb tudtam volna... Egy tizedmásodperc alatt kellett döntenem hogy inkább maradok a sávban és nem tudok bekanyarodni, vagy rácsúszok a záróvonalra. Természetesen nem volt neki jó a döntésem meg indoklásom... rulz :)
-
eper-fa
aktív tag
na megyek, alkotok vmi tanulásfélét, vagy mit. há vagy nem...
-
neduddki
nagyúr
H!I
Hopp megint ket 27-es vegu volt!!! es megint nem Panther csinata, nem is lesz fizetes:-))))
Amugy Ez Ye_No-re valaszoltam:-)))
udv
neduddki -
eper-fa
aktív tag
ilyenkor egyébként télleg chatre kéne mennünk... sebaj. vagy mndenki ott van, csak én fórumozgatok itt?
-
Ye_Nő
tag
válasz
PeliScan
üzenetére
OK, PeliScan, vettem az adást, csettelés befejezve, megyek haza!
Seftert idézném, ám mivel nem tudom pontosan (valami <na kabbe', gyíkok, én leléptem>-szerűség, de hát klasszikusokat, ugye, csak pontosan illene... :) ) így maradjunk annyiban, hogy
további kellemetes estét kívánok az én drága PH!-s cimboráimnak! :) -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
H!I
Kedvem aze menet el meert vna kedvenc haveriom akinek akadt 3 baratnioje meg nehany probalkozasa es most eloagya a martirt hogy vele hogy kibasztak a nok, erre mindig aszt mondom nezzen meg engem, mire a valasza annyi hogy: ''Persze de mas vagy''.
Hat aze ennyire konnyen nem lehet feladni... Volt egy noje szep ertelmes , okos felajanlotta hogy mikor lemet gyirbe vele egyutt lekoltozik es inkabb naponta visszajar pestre dolgozni, a gyerek inkabb szakitott a novel felt az osszekoltozesto???? es ket hettel a szakitas utan a csaj ''kipihenni'' haveromat neha kirugott a hambol, mire a marhaj aszonta hogy Ot megcsalt a a csaj, de konyorgom az ket hettel a srac kezdemenyezte szakitas utan volt, akkor meg hogy a p... fracba csalhata meg!
Ne legyel ijjen Pather, tessek elni szepen az eletet, es egyet ne felecs el, kibaszottul fogod banni, nehany ev mulva ha ugy mulnak az aegyetemi eve, hogy csak arra emlexem, hogy egyfojtaban egyetemen voltan es mijjen zh-iod voltak! En ezekre mar regen nem emlexem, bezzeg a bulikra, 93-ban az a puf........ az isteni volt, jeeeeeeeeee
udv
neduddki -
PeliScan
addikt
Nincs ehhez kicsit korán még..? Hátta fórum nem csett - mint már mondta jópár házigazda. :) (Amikor befejezem a tanulást. :o)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja amúgy ma is jó napom volt. Tegnap későn feküdtem, ma korán keltem hogy találkozzak vkivel (éppenséggel egy igen attraktív lány ismerős) persze ma éppen nem vonattal jött, elb*sztam a prog. kisZHmat pedig akármikor megcsinálhatnám hibátlanra. Nem votl a legjobb nap, de legalább forgalmi vizsgán megvágtak.
...:)? Vagy most akkor ne örüljek? :) -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat kerlek ottan a jo kis bulielofordulasok vannak rendesen kipakolva, dehat aze vanb a gojja tabor hogy osszekapja az ifjusagot es mire elkezdodik az ev akkro ane erezzek magukat anyura elveszve, Panther meg ha jol tom jart ott, vagy tevedek??? /jo szoaksom szeritn/
udv
neduddki
p.s. a kedvem meg elzo hozzaszolasod ota visszatert:-))) csak igy tovabbb -
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez jo, visszatert a jo kedvem.... Ez qva jo poen!!! hat erre nemgondoltam vona, hogyez a holgyekben is felmerulhet...... akkor csak neked egy ksi proszektura: ''hajlok a ferde hajlamra alsos kell a pamlagra koz tiszteletabn allom eszem vesztem ha......'':-)))
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest