Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Szetesett az az istenvert ruhaszarito.
Az osszes frissen mosott ruham a foldon van. -
rog
addikt
most van éppen a vh1-en a sabrina videoklipp!
:)) -
eper-fa
aktív tag
szintén gyorskérdés: mi a ''felhasználói szintű'' rendes angol fordításban?
-
Gyors választ kérek, ha lehet (percek): egy mostani R9500-ast is elvileg lehet prová alakítani? (teszteltem anno ilyet, de nem figyeltem az eseményeket...)
(videokari-vásárlás előtt vagyok, ti4200-at kihagyom (csak, ne kérdezzétek, nincs rá okom :) )), és 30 alatt kell kari. Esélyes a 9600 (30k), az 5600 (28k) , nagyon neccesen a 9500 (31k)) -
tildy
nagyúr
A vége erősen emlékeztett az egymillió légy nem tévedhet... (egyél te is sz@rt...)Jahm,, és ez a reklám megy is a tévében:)
-
-
tildy
nagyúr
gigalol:
[L]http://www.westel900.net/kapcsolat/reklam/reklamok/images/terero.mpg[/L] -
Xerox
tag
Hát akkor én is. Hogy csináljunk 3szor öt méteres túrórudit?
Veszel egy 3szor ötméteres edényt :)) aztán beledarabolsz egy kis almát, de pontosan 5 cikkre darabold fel! Aztán kiveszed az edényből a beledarabolt almát és kidobod a kukába! Utána beleraksz az edénybe 1db, se több se kevesebb 3szor öt méteres túrórudit és kész is. A hátránya mindennek, hogy vesztettél egy almát! De kimész a kertbe és leszakítassz egyet, hogy pótold a hiányosságot. :DDD -
jeges
senior tag
nimrod! :)
írtam neked (má' vagy egy hete), de visszajött azzal, hogy a szerver nem elérhető :O -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tűzzel-vassal irtani akarjuk (legalábbis én nem, ezért is nem neveztem meg biztosra, pedig sztem 98% hogy ő az), csak azt elérni hogy próbáljon már meg beilleszkedni... megpróbáltam felhívni a figyelmét a hibákra, amiket már megint elkövet. És ne azért ne kövesse el őket, hogy ne ismerjük fel, hanem mert úgy soha nem lesz elfogadott fórumtag ha napi száz kétszavas hozzászólást ír... maximum megint kivágják mint macskát szarni. Persze ha ez a cél... :(
-
Lunatic
aktív tag
Mondjatok plz cégeket, ahol _rövid_ határidővel tudnak sex-es 15' tft-t hozni (LG, Samsung, Hyundai). Már negyedik hete ígérgetnek egy helyen (nem írom le), elfogyott a türelmem.
-
Kidus
őstag
elmentem játszom kicsit a warcraft-tal :)
további jó dumálgatást, cigizést, ivást, és gép meg hűtő közt mászkálást :t
Bye -
Kidus
őstag
ikont váltottam :)
végre találtam egy jót, ami eddig fel sem tűnt, pedig ott volt. :t -
Vaze
őstag
csak picit vissza veszem az irogatast mert ezmar nagyon chat-nek tunik ahozmeg persze van tobfele program meg minden szal erted?:)
-
PUPÁK 2
csendes tag
hová lettetek?
-
PUPÁK 2
csendes tag
habár ez nem az a téma
-
PUPÁK 2
csendes tag
ha mindenki elmegy senki nem marad
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest