Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Som@
őstag
Kalandor: Mi eme arc megújulás? Jönnek az ünnepek? :P
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
JóIcukát! IBT = InternationalBotDay, figyelsz te is... :))
IHB jó móka, csak vigyázz, nehogy valami túlbuzgó emberke detox felé akarja terelni az események folyását, nem egyszerű ilyenkor meggyőzően érvelni ellene! (tapasztalat... de én győztem :D )
zsoltee: 2000 őszén kezdtem Q3-azni, de mivel egész mostanáig nem volt netem, csak nagy ritkán jutott ki egy-két LAN party, szóval maradtak a botok. Nem nagy kihívás egy idő után, szerencsére CPMA modban azért fejlettebbek, mint az alap Q3-ban:
[L]http://www.promode.org[/L]
Nightmare botokat csépelem gond nélkül, de live ellenfelekkel nem sok alkalmam volt tesztelni. Egy haverommal szoktunk félévente összejönni, ő ( stor ) ronggyá ver:
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/images/hos[/L] -
anaqer
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Az International Bot Day azt jelenti, hogy vicceskedek mint mindíg, és szerencsétlenül fogalmazom meg azon általános vélekedést, hogy szilveszterkor nem kockulni kellene, hanem haverok/buli/nafta fílingre gyúrni. Mindezt röviden a beavatottak ( extrém szűk kör! ) csak IBT-nek nevezik. :)
Kvékezésről mit meséljek? Nagyon általános nem akarok lenni ( ''használd a keresőt :DDD )... -
slug
senior tag
Ismetelten joejszakat
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Elméletileg jót töltesz. (bár legközelebb maradjunk a gin-tonicnál, kösz) :)
Érdemes? Adalék jellegű, néha jó külsősöknek készült tálalásban is megnézni a dolgokat. A csetes csaj meg szerintem kifejezetten tanulságos, nekem nagyon az jött le, hogy mennyire élvezi az OPságot... :U
Említenek pár Száni-specifikus dolgot ( Guláta, Voltmár ), meg érintik a feketelapos dolgokat is, de egetverő újdonságokra és hasfalszaggató poénokra ne számíts ( remember, Kossuth rádió...). -
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Október 8. 17:05 ''Digitális''
[L]http://real1.radio.hu/kossuth.htm[/L]
Ment a sírás, hogy legyen MP3 verzió is ( jogosan, RealAudio si teh sux0rz ), de nem tudom mi lett belőle végülis. Volt a gyaloglo.hu-ról egy olyan tirpák nőszemély, hogy még, meg indexes nagyarcok. ( Lehetett hallani, hogy a fiaink végigröhögik a háttérben az egészet. )
Itt volt pár jó szöveg ( zseblámpa pl. ):
[L]http://szanalmas.hu/?s=kossuth[/L] -
tomcs
őstag
jo ejt nep.. a ma esti marhulasbol asszem kimaradok, holnap suli es elotte haverral maszka is gepboltolni.
viszont hozott jofele erdelyi afonyalikort ami finom volt, felbontottunk 1 sort konzervnyitoval es megittuk ([L]http://tomcs.uw.hu/IMG_1594.JPG[/L], a kepen latszik az esemeny es a likor uvege is) es hallgattunk zenet nomeg felideztunk par regi bulit es tanakodtunk hogy milyen legyen az idei szilveszter, stb.
kitartas :DDD -
twollah
nagyúr
Vannak új képeim az oldalamon.
Nagyon bűntetők lettek. -
twollah
nagyúr
Kezd javulni a náthám.
Már nem színes váladék szakad fel a torkomból egy kiadós köhögés után hanem színtelen.
Eddig a következő variácók voltak:
- sötét zöld
- világos zöld
- sárgás zöld
- világos sárga -
eper-fa
aktív tag
én megyek el. nem tudok zenét hallgatni, így lefexem. korai fdekvés rulez. holnap meg is kola basszameg :O
na jó éjt
és még mindig tartom: [FOS] -
PeliScan
addikt
Gyűlölöm az idekábeleket, mert nem értem pőket. :)
-
Som@
őstag
Örülhettek!
Hazajöttem. :D
Mintha el se mentem volna. Bár az OFF TOPIC5-öt azért még kerestem...
Nem volt meleg Balatonon. Ellenben k. hideg. De legalább nem volt tömeg, és az autópályán is lehett haladni. -
anaqer
veterán
Na gyerekek, most pedig fusson szépen mindenki a Farbfernsehgeraet elé, és nézze meg kétszázhetvensokadszorra a Dzsádzsment Déjt, ahogy az a jó cserkészekhez illik, Robert '' BeugrokMulderHelyettUgyeNemBaj?'' Patrick csodálatos alakításával.
''Vásárójjá vizibiciklit!'' -
Bash
őstag
Nem kell cím, csak város.
-
Bash
őstag
Itt vagyok! Látom emlegettek, kénytelen vagyok beleszólni. Két emberhez szól a kérdésem, Cathfaern-hez és Panther-hez: Hol laktok?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aktív témák
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Pixel 7 pro 128/8
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest