Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Pupak
tag
Itt vagyok olvastam a topic eddigi történéseit
Megvallásom szerint ez a téma (tudjátok mi)
már engem is untat nem csak titeket szerintem az lenne a legegyszerűbb ha bejelentkeznék ujra és nyugalom lenne
Mint látjátok órák óta csak csendben figyelek.
Mint látom töröltétek ismét a PUPÁK nickemet , nem baj úgyis unalmas volt de remélem Meteort meghagyjátok vagy ha gondoljátok bejelentkezem uj nicken.
Miattam nem kell ilyen felhajtást csinálni.
Tudok csendben figyelni ha kell
Ha ti békénhagytok akkor igérem én is nyugton leszek és megpróbálok az is maradni ha engeditek.
Tisztelettel
PUPÁK elvtárs
Jó PH zást mindenkinek nélküölem! -
MUŁĐER
addikt
Sorry, rosszul kérdeztem (már tente idő van) szóval ARCKÉPNEK lehet-e külső képfájlt berakni?
-
MUŁĐER
addikt
Egy szakmai kérdés: (csak hogy ne rontsam itt a levegőt :) ) Lehet képnek berakni külső képfájlt? És ha igen, hogyan?
-
PaPeer
csendes tag
[L]http://phirc.uw.hu[/L]
-
MUŁĐER
addikt
Öcsém, az előbb néztem föl a CSet.hu ismerkedés részére, megnézni hogy milyen, hát, ez kabaré, komolyan mondom. Azok a topiccímek (*opni akarunk!, csajok a csúcson...) , szét röhögtem az agyam, hűűűűűű!!! Csaj menőzik: én festem magam! csávó kérdezi:mivel? másik csávó: diszperzittel! :))
-
Pet_i
senior tag
És ha minden igaz, ezzel a hozzászólással fanatic lettem!
-
anaqer
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bűncselekmény? És az nem az hogy megmondták neki az oldal tulajdonosai hogy ne írkáljon ide, kitiltották innen, és mégis visszajön? ''Magánlaksértés'' vagy mi :) Amúgy is, miért lenne bűncselekmény? Ki kell írni a regisztrációnál hogy ez bizony megtörténhet (hogy kiírják az IPjét) ha nagyon nem ért a szóból, aztán ha nem tetszik ne regisztráljon. Volt szép szó, kapott új esélyt, utána szerintem az jön hogy irtani ahogy csak lehet.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
H!I
Minek foglalkozni ip-vel??? Szerveren eleg szurni a mac adreszt es akkor ma hijjab valt ip! Eternet halon ha jol tevedek uhyis az amervado.... /CSerelgethati a mac-et ha tugya/. Ehhe zma csak egy kerdes: betarcsazos dogoknal hogy van a mac/fizikai cim kerdese????
udv
neduddki -
_Volkovy_
nagyúr
Szerintem nem a Freemailre hanem a Freestartra gondolt,kémeim jelentése szerint Pupák Freestartos.
-
twollah
nagyúr
http://xenon.bibl.u-szeged.hu/~miham/without_electricity.wmv
-
twollah
nagyúr
Nem kéne.
A Netben pont az a jó, hogy anonim tud maradni az illető ha akar. -
Panther
HÁZIGAZDA
Megvan a megoldás!
Kell csinálni egy olyan user flag-et a RIOS-ba, ami ha vkinél be van kapcsolva, mindenki láthatja az IP-t ahonnan az adott user hozzászólása érkezett. Azt hiszem nem kell ecsetelnem hogy mit csinálna a sok vérszemet kapott számítástechnikai szakember akinek már tele van a töke Pupákkal, ha esetleg ő megkapná e flag-et egy teszt-útra ;] -
Srácok, a regeléshez nem kell emailcím...azt írsz be, amit akarsz. :?
-
crab
senior tag
-
lesaux
veterán
Nem tud azzal az IP-vel a Freemailnél regisztrálni? Azt nem hiszem. Pláne hogy simán meg tudja változtatni az IP-címét.
Meg aztán ha így lenne, akkor is ezer módja lenne, hogy visszajöjjön, de nem írom le, mert tuti olvassa a fórumot.
Parci: mit intéztél a freemailesekkel, ha nem titok? -
lesaux
veterán
De a freemailes rendszergazdákat nem értem, hogy hogy jönnek ide.
-
Bash
őstag
Szerintetek ő ettől jól érezte magát? Vagy miért csinálta? Nem tudom megérteni egyszerűen.
-
tildy
nagyúr
Épp ideje volt már pupákot eltávolítani.Csoda , hogy Parci idáig türelmes volt.
-
Banned... tele a hócipőm, felvettem a kapcsolatot a Freemail rendszergazdáival is PUPÁK miatt :(.
Aktív témák
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest