Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobil flották
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
anaqer
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18294&start=600[/L]
Nevezzetek paranoidnak, de ha már ''róla'' volt szó, ez nekem gyanús. Ne legyen igazam! -
anaqer
veterán
Kellene inkább egy kapcsoló az oldalra, amivel át lehet váltani animgifek és karakteres smiley-k között. Nem kell mondanom, nálam mi lenne default...
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Száni vagy tesó, de nem úgy, hanem igazán. Megbújsz a filléres-fríméles anonimitásod mögött, és arra izgulsz hogy hányféle nikkel-kadmiummal tudsz visszajönni. Nem kellene ám öt óra alatt 28 értelmetlen hozzászólást ideböfögni.
Egy tanács arra a valószínűtlen esetre, ha mégsem te lennél pupák: ne emlegesd ezt a nicket, ne kérdezz felőle, ne utánozd a stílusát. Rossz ómen. -
anaqer
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Ó, névelőragozás te csodás! Két évig próbáltam megjegyezni ( na azért sérvet nem kaptam az erőlködéstől ), azután úgy döntöttem, hogy marháskodjon ezzel az akinek két anyja van. Azóta mindig úgy ragozok, ahogy éppen úri kedvem tartja. Ha valaki nem érti, tehet egy szívességet.
Mottó: ignorance is bliss. ;] -
anaqer
veterán
válasz
twollah
üzenetére
Szórakoztató és időkitöltő jellegéről nem tisztem vitát nyitni, azt az avatottabb szakemberekre bízom. De te vélhetőleg nem arra az egykor népszerű vakus játékra gondoltál, hanem a kifejezés eredeti tartalmára, és azt egyesek könnyen sértőnek találhatják.
Engem nem zavar különösebben, de nem rólam van szó, hanem arról, hogy ha te állampolgári jogodnak tartod mások hozzászólásának zokonvételét, akkor ez a joga mindenkinek meg kell, hogy legyen. Nemkülönbképpen fordítva is, tehát ha te másokat ún. recskázásra buzdítasz, és ezáltal mintegy semmibe veszed véleményüket és megnyilvánulásaikat, akkor ne lepődj meg, ha más esetleg téged illet durvább szavakkal. Ráadásul itt kifejezetten egy ún. ''játékos évődés''-ként kategorizálható megjegyzés hangzott el, kifejezett bántó célzat nélkül.
És most irány a túrógombóc. -
anaqer
veterán
Nem tudom, más pl. egy hanyagul odavágott ''hit da monkey''t miért kellene, hogy eltűrjön, ha te ilyen apróságokon fennakadsz.
-
anaqer
veterán
Ez valamennyire igaz, de ha arról van szó, hogy valaki módot kap pár napi idegennyelvű társalgásra, az visszahozza ám a rég elfelejtettnek vélt dolgok elég nagy részét.
''max a fele csapat kapna diplomat'' Miért, most mik az arányok? Nálunk a jelentkezőknek talán a harmada kap dipit, és azok sem mind 5 év alatt. -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Hehhh. :)
Hát igen, VH1 nagyon oda tud rakni időnként. Kedvencem a ''So 80s'', na ott mindig talál az ember valamit amit örül, hogy végre elfelejtett... meg a ''Behányt a Muzsik'' rovat, ahol az esetek felében valami tizedrangú countryénekesről szól a fáma... :( -
anaqer
veterán
Tejóúrsiten, csak nem a bojzbojzbojz-os Sabrina???
-
anaqer
veterán
Hogy itt mi megy néha... most nézem, hardver piacban egy csákó cigarettát hirdet... jó, bringa is volt már,de azért mégis... dohányárú... hmmm. Kedves újoncok, legközelebb mi lesz?! Egy kis uncut hernyó? Fél vese? Ukrán lányok???
( Istálló? Gazemberség? Cirkuszolás? Hupákolás?! :DDD )
Még jó, hogy Kalandor lezárta nagy hirtelen. -
anaqer
veterán
Na gyerekek, végem van mint a dallasznak. Holnap villanytan ZH, és úgy fognak kivágni, hogy még. Majd gyútjsatok egy gyertyát. :O
-
-
anaqer
veterán
Hatszáz. Ez annyira hiányzott eddig. :B
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
JóIcukát! IBT = InternationalBotDay, figyelsz te is... :))
IHB jó móka, csak vigyázz, nehogy valami túlbuzgó emberke detox felé akarja terelni az események folyását, nem egyszerű ilyenkor meggyőzően érvelni ellene! (tapasztalat... de én győztem :D )
zsoltee: 2000 őszén kezdtem Q3-azni, de mivel egész mostanáig nem volt netem, csak nagy ritkán jutott ki egy-két LAN party, szóval maradtak a botok. Nem nagy kihívás egy idő után, szerencsére CPMA modban azért fejlettebbek, mint az alap Q3-ban:
[L]http://www.promode.org[/L]
Nightmare botokat csépelem gond nélkül, de live ellenfelekkel nem sok alkalmam volt tesztelni. Egy haverommal szoktunk félévente összejönni, ő ( stor ) ronggyá ver:
[L]http://ond.vein.hu/~rasputin/images/hos[/L] -
anaqer
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Az International Bot Day azt jelenti, hogy vicceskedek mint mindíg, és szerencsétlenül fogalmazom meg azon általános vélekedést, hogy szilveszterkor nem kockulni kellene, hanem haverok/buli/nafta fílingre gyúrni. Mindezt röviden a beavatottak ( extrém szűk kör! ) csak IBT-nek nevezik. :)
Kvékezésről mit meséljek? Nagyon általános nem akarok lenni ( ''használd a keresőt :DDD )... -
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Elméletileg jót töltesz. (bár legközelebb maradjunk a gin-tonicnál, kösz) :)
Érdemes? Adalék jellegű, néha jó külsősöknek készült tálalásban is megnézni a dolgokat. A csetes csaj meg szerintem kifejezetten tanulságos, nekem nagyon az jött le, hogy mennyire élvezi az OPságot... :U
Említenek pár Száni-specifikus dolgot ( Guláta, Voltmár ), meg érintik a feketelapos dolgokat is, de egetverő újdonságokra és hasfalszaggató poénokra ne számíts ( remember, Kossuth rádió...). -
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Október 8. 17:05 ''Digitális''
[L]http://real1.radio.hu/kossuth.htm[/L]
Ment a sírás, hogy legyen MP3 verzió is ( jogosan, RealAudio si teh sux0rz ), de nem tudom mi lett belőle végülis. Volt a gyaloglo.hu-ról egy olyan tirpák nőszemély, hogy még, meg indexes nagyarcok. ( Lehetett hallani, hogy a fiaink végigröhögik a háttérben az egészet. )
Itt volt pár jó szöveg ( zseblámpa pl. ):
[L]http://szanalmas.hu/?s=kossuth[/L] -
anaqer
veterán
Na gyerekek, most pedig fusson szépen mindenki a Farbfernsehgeraet elé, és nézze meg kétszázhetvensokadszorra a Dzsádzsment Déjt, ahogy az a jó cserkészekhez illik, Robert '' BeugrokMulderHelyettUgyeNemBaj?'' Patrick csodálatos alakításával.
''Vásárójjá vizibiciklit!'' -
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Star Trek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest