Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
még kerek 1 percfetek van!
-
PeliScan
addikt
Nem követem el azt a hibát, mint tegnap, h kimegyek ilyenkor futni, inkább felülések meg súlyzó. :) Szóval PS > OUT [T-MINUS 30MIN]
-
Apika
addikt
Mit szólnátok egy Flash Mob-hoz? Egyeztetjük óráinkat, és egyszerre nyomunk egy hozzászólást. A fórummotor kibírná? :F
-
slug
senior tag
Meginnt ket 255 -es hozzaszolas van, nem gyoztem keresni mire valaszolt twollah
-
twollah
nagyúr
Emiatt hallgatok kereskedelmi rádiót ritkán.
-
tomcs
őstag
karacsony _elvileg_ nem arrol szolna hogy agyonnyomjuk 1mast a boltokban hogy az 1.5*0.8-as akciokon bukjunk 1 csomot meg anyazzunk ha minden ki van fogyva ami epp kene csak mar nagyon megragadt hogy ertekes ajandekok nelkul nem karacsony a karacsony.. jo nekem se vallasi okokbol jelenti amit jelent de azert nem is csak annyiban kulonbozik az ev tobbi napjatol hogy kapok 1 csomo mindent ami esetleg jo lesz valamire vagy nem, es adnom is kell cserebe kb ugyanakkora ertekben.
de ha vki nem szereti ki is le7 hagyni az egeszet es tanulni a teli vizsgaidoszakra... -
zsoltee10
addikt
Úgy látszik, Panther annyira elfáradt a betonozásban, meg a tegnap éjjel/hajnal -i beszélgetésben, hogy nem tolja ide a képét. :) Szerintem az igazak álmát alussza, és vazelinnel álmodik. :DDD
-
PeliScan
addikt
Nah, az már más kérdés, a karácsony kerüli felhajtást én sem szeretem. Elhatároztam h most gyorsan szerzek ajándékokat, mert egyszerűen fuizikai rosszullét jön rám a decemberi plázáktól. komolyan, ökölbe szorított kézzel megyek előre, és aki keresztezi az utamat, azt csak nagy önuralommal tudom megálni, h ne üssem meg. borzasztó.
-
PeliScan
addikt
Annyira, de annyira biztos voltam benne h páran rögtön így reagálnak. :) mostanában divat karácsonyellenesnek lenni, keressetek vissza a tavalyi ''Gyűlölöm a karácsonyt'' v miylen nevű sokszáz (ezer?:)
Én a karácsonyt is szeretem, bár várni nem várom. A ''fílinget'' (:) -
PeliScan
addikt
Még ma megynyitjuk az OFF TOPIC 7et? Nahjó, nem ma, de számoljuk; ma eljutunk 500ig, és ez még nem is hűdesok. 4 nap alatt jön a következő. Karácsonykor már stillszerűen a 24.nél fogunk járni.
(hű de várom már azt az ünnepi fílinget. meg a havat. meg minden effélét. :D) -
Bash
őstag
Mindenkinek minden jót! Eltávoztam mára.
PeliScan! Örülök, hogy jobban van, remélem nem felejtettél el.
Ereszd el a hajam!!! -
PeliScan
addikt
Vajon Panther elment az egyetemi buliba? Remélem igen, és jól érzi magát. Ha előre tudom, h az egyik volt osztálytársam ma nem ér rá, akkor megyek vele. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest