Hirdetés

Aktív témák

• Bash

őstag

válasz KovacsUr #19 üzenetére

Köszönöm az érdeklődést KovacsUr!

Na szóval. Odamentem 8 előtt 5 perccel, mivel 8-tól éjfélig volt meghirdetve. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés, nem hittem a szememnek. Kb. 150 méteres sor kígyózott a mallban bejutásra várakozva. Szépen beálltam a sor végére, ahogy illik. Először egy öregasszonnyal beszélgettem, aztán egy férfi párral. Sajnos rossz helyre álltam, de megesik az ilyen. 2003 november/decemberi mac design magazin-t osztogattak a sorban, meg egy kis tombolát. Ezt ki kellett tölteni, és egy urnába bedobva sorsolás áldozata lett. Az eredményt nem tudom, de egy új Mac-et lehetett nyerni. Még az is lehet, hogy már van egy új gépem, csak még nem tudok róla. 9 óra 20 perckor sikeresen bejutottam a boltba. A nagy kivetítőn mindent megmutattak, bármit kérdezhettél. Az összes bent lévő gépen már a Panther futott. Szép volt. Nem mellékesen 10% kedvezmény volt minden Mac-re csak tegnap este, illetve ha megvetted a Panther mindössze $129-ért, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhattál bármit a boltban. Megjegyzem a két kasszás előtt hosszú sorok álttak. Nem egy G5-t láttam kigurulni az alatt a fél óra alatt, amíg benn voltam. 10 óra előtt hazairányoztam magam, a sor még hosszabb volt, mint 8-kor. A kijáratnál Panther-es dögcédulát nyomtak a kezembe, amiből egy darabot eljuttatok majd Panther-nak, ha igényt tart rá. Ma reggeli információk szerint 600-an vásároltak.

Aktív témák