Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nah, várjál-várjál!
Mieza identitás váltás?
Miért? Meg mikor és miért?G
ps.: Jah, köszi az üdvözlést!

-
Grafiqs
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nagyon igaz. Néhány éve a helyi (Bpest) sztk rendelőjében a sebészorvos kért egy mentőt sürgőséggel tüdőembólia gyanúja okán. 45 perc múlva sikerült is megérkeznie. A mentőállomás nincs 3 perce...
Ha valamit el akarsz intézi/tisztázni/kezeltetni akkor csak a magánegészségügy játszik.
G
-
Grafiqs
őstag
Ajánlom figyelmedbe a Rist bemutatótermét. Ott valóban jó minőségű cuccokat találsz.
G
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Annyira azért még nem gáz a helyzet, mint nálad.

A legnagyobb is "csak" 8 éves a legkisebb meg 2, a középső meg 5.NoLF: Igen, neked szólt elsősorban.
Peti azért jobban képben van.G
-
Grafiqs
őstag
Sokfelé. Alapítottam családot, tevékenyen dolgoztam utódokon is.

Néha, megtalál valaki privátban, egy-egy kérdéssel. Ilyenkor eszembe jut ez-az.
Így kerestem rá a régi off topikra. Majd szembesültem azzal mennyi itt az ismerős arc.
Nem, Peti nem az a topik. A forumnak egy olyan szekciójában van ami igazából már nem is létezik. De néha keletkeznek friss hsz.-ek a topikban. Annyit segítek, hogy Te is posztoltál már oda.
Aki megtalálja vendégem egy sörre! Az a személy aki az elmúlt 48 órában írt a topikba ki van zárva a játékból
G
-
Grafiqs
őstag
Jééé.... hazaértem!
Mennyi ismerős arc. Épp az előbb posztoltam a kedvenc topikomba. Sajnos lemaradtam a 15. születésnapjáról... -
Grafiqs
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem spaciel van nem kevés zsidó kapcsolatom. De ezt itt nem részletezem. Elhiszem, hogy ilyen eszmecserét folytattál, de ez itt nem az a hely ahol ezt ki lehetne tárgyalni. Tehát továbbra is gyomlálni fogom a hasonló hsz.-eket.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Tuningmanó
üzenetére
Ez a nicked ment a süllyesztőbe.
Ugyan nem ez ennek a problémádnak a felvetési helye, de ha már ide irtál akkor itt válaszolok.A tempbant tőlem kaptad. Egyrészt a kérdéses posztodért, másrészről pedig a #4169-es hsz.-edért. Aminek fényében ez a hsz.-ed (amire most válaszolok) csak gyenge magyarázkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Peti azért jobban képben van.