Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Az ora igazabol a ferfiak talan egyetlen, szelesebb korben elterjedt ekszere. Nem kutyalanc, nem karkoto, nem gyuru, nem fulbevalo, hanem ora. Nyilvan ez is valasztas kerdese es milliofelekeppen lehet kategorizalni, divat, stilus, penztarca, mindenhez koze lehet - en ebben is kivetel vagyok mert ugyan szeretem oket, de penzem nincs ra es feleslegesnek tartom hogy szazezreket koltsek ra ugyhogy van par szinu es fajtaju, kivitelu amiket fel tudok venni kulonbozo szonu ruhakhoz hogy ne nezzel ki igenytelen parasztnak, bar biztos van olyan aki szerint nem illik ez ehhez es az ahhoz, de szamomra a lenyeg hogy nekem tetsszen es kenyelmes legyen, a tobbi leginkabb nem izgat. Batyam halomra veszi a sokszazezres orakat, aztan orr vannak a szekrenyben, biztos az is jo valamire...

most epp egy 25 eves analog casio van rajtam, mar akkor is a legolcsobb legigenytelenebb fajta volt, de tokeletesen mukodik es mivel feher polo van rajtam es ennek feher a szamlapja, ma ezt vettem fel.
ez volt az en velemenyem, es en tortenetem az orakkal kapcsolatosan
amugy a legujabb a tavaly nejemtol szulinapra kapott slow watch-om, azt nagyon komalom, termeszetesen leginkabb egyiket sem azert hordom, hogy az idot nezzem rajta
-
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Szerintem felreerted a celjat. Marmint nem feltetlenul egy celja van, embere valogatja, de a 'ruha teszi az embert' temaban felhozott ora kerdes biztos, hogy nem az ido leolvasasarol szol.
Ez most off az offban, tehat on?Szerk: csak ki akartam probalni a dupla offot, es lam, az is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest