Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Gondolom nem arra okitanak, hogy te is ilyet irj, szoval arra erdemes koncentralni, amit szeretnenek, hogy atmenjen. Hibat amugy mindig konnyu talalni, en ezen nem akadnek fent. Az, hogy igy kiraktad a forumra a kodreszletet az halalfejes hibanak szamit, ezzel vigyazni kene, rendes helyen ezert kirugas es per jar. Azt is figyelembe vennem, hogy ez milyen ajanlolevel, ha legkozelebb keresel munkat, ki venne fel valakit aki kipostolja a kodot, es irja a munkatarsakrol hogy hulyek. Mondjuk ez gondolom azert van, mert az elejen jarsz meg. Szoval szerintem arra a reszere figyelj, ami hasznos, ami meg nem jo arrol mutass nekik jo peldat, hatha veszik a lapot.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Yay. Atyaeg hogy nez ki, mintha valami junior programozo irta volna.
Es hogy irnak tesztet hozza? -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem fogalmam sincs, miről van szó, de hát én csak egy közgizda vagyok, nem értek semmihez.
Szóval Leninnek igaza volt, tanulni, tanulni, tanulni...
Más téma: Hova mentek Lanzarotén? Mi 9-én megyünk, de szállás még nincs. Még nem tudom azt se, hogy melyik felén nézzek keleten, vagy délen? azt tudom, hogy az északi fele túl szeles.
Most lesz egy kis időm, nézek majd szállást és autót is. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Miért nem mész dolgozni egy értelmes céghez ahelyett, hogy ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest