- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Rengeteg fordításba ölt munkám, egy fórum és egy tárhelyre feltöltött nem túl sok, de érdekes dolog elveszett, amit nem fogok tudni pótolni.
Uw-re akartam feltölteni egy mp3-at, valamint az index.html-t szerkeszteni, bejelenteni rajta, hogy érdeklődés hiányában további fejlesztések nem várhatók (3dfx.uw.hu), közben egy másik, fostalicska, nagyjából 0 értelmes információt tartalmazó uw-s oldalamat pedig törölni akartam. Beléptem hát annak is a webes felületére, majd kezdeményeztem a törlést. Az uw-nek nem tűnt fel, hogy más néven léptem be (igazából szerintem cachelt a firefox, mivel most ugyanazzal a jelszóval nem enged be a törölni kivánt oldalra), a törlés megerősítéséről szóló emailben pedig nem volt írva az oldal neve, így én lelkesen megerősítettem. Mikor elkezdtem total comamnderrel feltölteni az mp3-at még nem volt törölve, mire felért, eltűnt minden.
Szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Robot fűnyírók
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest