Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Mobillal és online lehet jegyet venni? Volánbusznak van mobilappja, csak én nem találom? Jegyautomata? A megyében sincs, de szerintem Pesten meg 1-2 nagyvároson kívül sehol.
Illetve online jegyvásárlás... Volánbusz. Bátonyterenye-Kisterenye Bányatelep megállót kiindulásnak nem lehet kiválasztani, kizárólag csak az Ózdi utat az induló "pályaudvart", azaz 310 Ft helyett máris 438-at kéne fizetni, csak mert azt a megállót nem tudod kiválasztani...azután felütöd a járatokat, és ezt látod
[kép]
Mivel én tegnap 17:30-kor értem oda, a 17:49-es busz jött. Mint az jól látszik, erre online nem lehet jegyet venni ahogy a többire se nagyon...csak sofőrnél...készpénzzel...
Más jó ötlet ide mordorba? Tudom, járjak autóval miközben a vonatbérletet fizetik.Idősek otthona, bizonyos segédanyag igénylés esetén a térítési díjat csak kizárólag a pénztár nyitvatartási idejében készpénzben lehet befizetni, vagy rózsaszín csekken. Banki átutalással nem. A bentlakás költségét és a gyógyszereket azt lehet utalni, de ezt nem.
Az idős bentlakó nyugdíját lehetne bankszámlára utalni, de a nyugdíjfolyósító csak a nyugdíjas nevére létrehozott számlára utalna. A bank viszont csak és kizárólag jelenlévő személy részére hajlandó számlát nyitni, meghatalmazással nem(többször nekifutottam). Így hiába van egy mozgásában erősen korlátozott 92 éves személy idősotthonban, és kezelné a pénzügyeit egy fiatalabb rokona, azt nem lehet, csak ha mindenhova oda van rángatva, vagy meghatalmazás, vagy aláírás, vagy miegyéb. Így a nyugdíjat a postás hozza készpénzben! a sokadszorra leigazolt, meghatalmazással és személyes jelenléttel is igazolt személynek és címre. Amiből aztán átutalással kell fizetni az otthonbeli térítési díjat. Mondjuk így legalább nem vonnak számlavezetési díjat, meg mindenmás banksarcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest