Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Én nagyon örülök, hogy nálunk a boltokban/rendezvényeken van maszkviselési kötelezettség. Nem mintha járnék rendezvényekre…
Nálunk a bölcsiben megbeszéltük a szülőkkel, hogy egyelőre év végéig nem jöhetnek be az intézménybe, hanem a külső járdán jöhetnek a csoportokhoz. Ha hozzák, ha viszik a gyereket, akkor maszkot hord mindenki és megvárja az ajtóban, amíg a gyerek odamegy hozzá, nem léphet be a csoportba. Emellett a kézfertőtlenítő ott áll a kapu mellett, hogyha a kilincset megfogják, akkor legalább fertőtlenítős kézzel tegyék.
Ha a gyerek beteg, akkor hazaküldjük. Akkor is, ha “csak” náthás. Ezt természetesen lebeszéltük a szülőkkel illetve a szülői munkaközösséggel.
Plusz hetente 2x teszteljük magunkat. Levegőtisztítóink vannak. Szellőztetünk. Fertőtlenítünk.Tegnap kaptam egy mailt, hogy igénybe lehet venni egy cég szolgáltatását, miszerint ingyen kijönnek és hetente 2x nyalóka teszttel letesztelik a gyerekeket. Részleteket nem írtak, tehát utánakérdeztem. Kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
Érdekelne, hogy otthon mik a preventív intézkedések egy gyermekintézményben. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Metal topik
- GTA VI
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest