Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Én nagyon örülök, hogy nálunk a boltokban/rendezvényeken van maszkviselési kötelezettség. Nem mintha járnék rendezvényekre…
Nálunk a bölcsiben megbeszéltük a szülőkkel, hogy egyelőre év végéig nem jöhetnek be az intézménybe, hanem a külső járdán jöhetnek a csoportokhoz. Ha hozzák, ha viszik a gyereket, akkor maszkot hord mindenki és megvárja az ajtóban, amíg a gyerek odamegy hozzá, nem léphet be a csoportba. Emellett a kézfertőtlenítő ott áll a kapu mellett, hogyha a kilincset megfogják, akkor legalább fertőtlenítős kézzel tegyék.
Ha a gyerek beteg, akkor hazaküldjük. Akkor is, ha “csak” náthás. Ezt természetesen lebeszéltük a szülőkkel illetve a szülői munkaközösséggel.
Plusz hetente 2x teszteljük magunkat. Levegőtisztítóink vannak. Szellőztetünk. Fertőtlenítünk.Tegnap kaptam egy mailt, hogy igénybe lehet venni egy cég szolgáltatását, miszerint ingyen kijönnek és hetente 2x nyalóka teszttel letesztelik a gyerekeket. Részleteket nem írtak, tehát utánakérdeztem. Kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
Érdekelne, hogy otthon mik a preventív intézkedések egy gyermekintézményben. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest