Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
én is azt gondolnám, de nagy multiknál is ez a selling point, hogy a fizetés annyi amennyi, de nyugi, fizetjük a túlórát. Én nem tudom hol élnek ezek. Ha nincs helyben a meló, simán utazik az ember 30-60 percet a munkahelyre, aztán még az ebédszünet se fizetett, aztán irány haza. Így a napi 8 óra igazából 11.
Én már be-bedobom interjukon, hogy a pénz amit kérek az heti 35 óra melóra vonatkozik, de legtöbbször úgy néznek rám mint valami bolondra. Szinte sehol nem ismerik annak a fogalmát, hogy célok és feladatok után fizetnek, nem pedig a munkahelyen eltöltött idő alapján. Ez a nagy hómofisz fellángolás is szépen kialudt. Ebben a szegmensben legalábbis biztosan. Volt olyan ahol ezt jutalomként kezelték. Teljes képzavar. Most akkor szabadnap, vagy home office?Szóval ezért akarok a mostani helyen maradni. Helyben van, nyár óta jó a fizu is, cégautó, nekem tetsző munka, heti max 35 óra, teljesen kötetlenül, haverok, buli, fanta.
Ilyet többet nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest