- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Gyerekek, én csak általános utálattal vagyok a vezérünk és az általa képviselt politikai irányzat iránt, de amikor a kedvenc "az asszonynak a konyhában a helye" húrokat pengeti, akkor ordítani tudnék és legszívesebben kalapáccsal verném szét a fejét.
És én most nem a nőkért szeretnék kiállni ebben a kérdésben, azt megteszik ők maguk, hanem a férfiakért, akik kilógnak az orbánista ideából. [link]Ez a sudribunkó csak úgy tudja elképzelni az életet, hogy apa elmegy reggel, hazajön este, felbassza a gumicsizmás lábát az asztalra, megsimogatja mind a 7 gyerek fejét, megzabálja a vacsorát, aztán vége a napnak. Anya meg addig a hokedlin ül a sarokban. Vagy ha nem, akkor majd berugdossuk.
Soha nem vittem még koszorút sírra, de az Orbánéra már kettőt is tennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- iPhone topik
- EAFC 26
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest