Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mostanában a hétvégéim zsúfoltak, egy déli bringázás pont nem fért bele sajnos. Illetve nem is nagyon voltam itthon. Vagyis múlt vasárnap igen, de éppen egy kis eső meg felhősödés volt napirenden, szombaton meg dolgom volt. Most meg már szombat reggel elvileg sós vízbe áztatom magam, szóval megint nem jön össze.
Amúgy melóba jöhetnék bringával, de ma reggel fél8 körül 21 fok volt, hazafelé talán jó lenne, de mivel kollégákat szállítok a mikrobusszal, ők meg nem vezetnek (buszt, amúgy autót igen) ezért ez is kiesik.Balatont körbetekertük Velencével együtt, július elején, de akkor meg még pont hideg volt. Keszthelyen reggel kb. 10 fokban indultunk a következő etapra, hát az márciusi hőmérséklet. Nappal se nagyon ment 24-25 fölé. Mindenkinek az a kellemes tekerőidő, én akkor még fáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest