Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak az utolso mondatodra reagalnek:
Az utobbi idoben (cca. 5 ev) egyre tobbszor kerulunk olyan helyzetbe a parommal, es estenkent megkerdezzuk egymastol, hogy most akkor mi hulyultunk meg, vagy mindenki mas helikopter?
Pontos peldat nem tudok irni, de komolyan egyre tobbszor erzem azt, hogy tenyleg hulyenek kell lenni, mert ugy jobban boldogulsz barmiben. Nem mondom magam nagyon tanult embernek, bar elvegeztem egy egyetemet, de azt gondolom, hogy meg van a magamhoz valo eszem es egeszseges szinten van az intelligenciaszintem is. De olyan primitiv, buta, ostoba egyenek kerulnek a latokorombe - tovabba az ismerosok, kollegakrol is sajnos ezt kell mondjam - hogy a fejemet tudnam neha fogni, es tenyleg neha nem tudom eldonteni, hogy most en gondolkodom rosszul vagy tenyleg kezd ez altalanossa valni...
De nem csak aprosagokrol van szo, hanem nagyobb hordereju ugyekben is munkahelyen, kozeletben, maganeletben is. Es ezek az emberek olyan pozicioban, helyzetben, korulmenyek kozott vannak/kerulnek/elnek (megfelelo alahuzando), hogy az agyam eldobom...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest