- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak az utolso mondatodra reagalnek:
Az utobbi idoben (cca. 5 ev) egyre tobbszor kerulunk olyan helyzetbe a parommal, es estenkent megkerdezzuk egymastol, hogy most akkor mi hulyultunk meg, vagy mindenki mas helikopter?
Pontos peldat nem tudok irni, de komolyan egyre tobbszor erzem azt, hogy tenyleg hulyenek kell lenni, mert ugy jobban boldogulsz barmiben. Nem mondom magam nagyon tanult embernek, bar elvegeztem egy egyetemet, de azt gondolom, hogy meg van a magamhoz valo eszem es egeszseges szinten van az intelligenciaszintem is. De olyan primitiv, buta, ostoba egyenek kerulnek a latokorombe - tovabba az ismerosok, kollegakrol is sajnos ezt kell mondjam - hogy a fejemet tudnam neha fogni, es tenyleg neha nem tudom eldonteni, hogy most en gondolkodom rosszul vagy tenyleg kezd ez altalanossa valni...
De nem csak aprosagokrol van szo, hanem nagyobb hordereju ugyekben is munkahelyen, kozeletben, maganeletben is. Es ezek az emberek olyan pozicioban, helyzetben, korulmenyek kozott vannak/kerulnek/elnek (megfelelo alahuzando), hogy az agyam eldobom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Yettel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest