- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Jahm, plusz 980 fontert a mienken felul, de valoban az a legkevesebb. Viszont pl nem lehetne az a neve, ami lesz es egyeb nyalanksagok. Lehet tenyleg szetnezunk maganellatas teren, ha 2000 font, egye fene.
Amugy ma voltam megnezni a szuleszetet, fantasztikus, jol berendezett meg minden. Eddig minden csucsszuper es jo, na gondoltam rakerdezek az inditasra. Egy szot mondott a szuleszno, azzal viszont kb romba dontott. Oke tudtam, hogy nagyon nem csaszarpartiak, ergo termeszetes szules. Na mi tortenik ha termeszetes? Nos, hat annak a babanak ki kell valahogy jonnie.
Ez viszont felhozott Szent-Imres korabbi emlekeket, iszonyat fajdalmat eltem anno at, el is ajultam, szobatarsak apoltak, mert nagyon durva lazam volt, es persze egy nover sem nezett ram. Szoval tudom min fogok atmenni, es minden porcikam tiltakozik ellene.
Ugyhogy amint hazaer Esmein, atbeszeljuk a dolgokat, es a lehetosegeket, mert ebben biztos vagyok: azt ugy, megegyszer nem akarom atelni.
emvy: az en linkemen ott van, mi alapjan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eljött a Messenger.com vége
- További aktív témák...
- eladó Flashforge Adventurer 5M 220x220x220mm CoreXY
- Lenovo Legion 5 Pro 16ADR10 - R9 8945HX, 32GB DDR5, 1TB, RTX 5060 - MAKULÁTLAN, 3 ÉV GAR
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- IBM-19"-Console-7316-TF4-18.5"-TFT-1U-ENG-USB - Monitor rackhez
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest