Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Jahm, plusz 980 fontert a mienken felul, de valoban az a legkevesebb. Viszont pl nem lehetne az a neve, ami lesz es egyeb nyalanksagok. Lehet tenyleg szetnezunk maganellatas teren, ha 2000 font, egye fene.
Amugy ma voltam megnezni a szuleszetet, fantasztikus, jol berendezett meg minden. Eddig minden csucsszuper es jo, na gondoltam rakerdezek az inditasra. Egy szot mondott a szuleszno, azzal viszont kb romba dontott. Oke tudtam, hogy nagyon nem csaszarpartiak, ergo termeszetes szules. Na mi tortenik ha termeszetes? Nos, hat annak a babanak ki kell valahogy jonnie.
Ez viszont felhozott Szent-Imres korabbi emlekeket, iszonyat fajdalmat eltem anno at, el is ajultam, szobatarsak apoltak, mert nagyon durva lazam volt, es persze egy nover sem nezett ram. Szoval tudom min fogok atmenni, es minden porcikam tiltakozik ellene.
Ugyhogy amint hazaer Esmein, atbeszeljuk a dolgokat, es a lehetosegeket, mert ebben biztos vagyok: azt ugy, megegyszer nem akarom atelni.
emvy: az en linkemen ott van, mi alapjan.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Formula-1
- Projektor topic
- Ingatlanos topic!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest