Hirdetés
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen, hálistennek legalább egy kicsit hasonlít ahhoz, mint amilyennek lennie kéne.
Ha nem hétvége lenne, bánnám is kicsit, mert odabent az irodában nem élvezhetném így mint most, hogy fürdőgatyában fekszem a napon, és fújdogál a szellő, közben pihen az agyam, kikapcsolódok, és ... nade hangokat hallok. Ismerős, de nem tudom ki lehet. Férfihang. Határozott, de nem ideges. Mintha érdeklődést hallanék a hangjában. Felnézek, mert azt sejtem hogy fel kell. A főnököm. Kérdi mégis mi a szart csinálok itt és miért nem dolgozom? Namost ez jó kérdés. Most azt csinálom, amihez megfelelő idő van. Majd ha szar lesz megint, akkor dolgozom odabent. Két nap múlva. Szerinte ez nem jó. Szerintem sem...
De visszatérve a realitáshoz: élvezem, mert jó a hangulatom, fáradt vagyok, sok a dolog, de nincs rossz kedvem, nem vagyok depressziós, fény éri a retinámat, és arra a 15 percre, míg a céges autóval kimentem boltba a vendégeknek üdítőért, majdnem el tudtam képzelni, hogy nyár van és szabadság. "..for those 10 seconds or less...I'm free.."

Ez maradjon meg a következő 3,5 hónapban, és soha jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asztalos klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest