Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
köszönöm.
de inkább csak a várakozás és a tehetetlenség idegtépő. arra rég fel vagyok készülve, hogy meg fog halni.
csak hát nincsenek jó döntések. mi nem tudjuk már gondozni, kórházat meg világéletében rosszul viselte.
szellemileg leépült az utóbbi fél évben, most meg fizikailag gyakorlatilag 2 nap alatt.
ez van.
annyi a történet egyébként, hogy bementem ma reggel dolgozni, egy óra múlva meg kaptam a telefonhívást anyámtól, hogy jöjjek, mert nagyon rosszul van. kihívtuk az orvosát, ő mondta, hogy igazából kórház, azóta várjuk a mentőket, akik elméletben 6 órán belül
jönnek...Neró: azon kívül, hogy dementiája van, enyhe paranoiával, valamint az utóbbi napokban alig volt hajlandó enni/inni minden erőfeszítésünk ellenére, ennek köszönhetően kiszáradt és hasmenése van, semmi. egy 91 éves embernek ennyi is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jönnek...